Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: MVP της 7ης αγωνιστικής ο Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: MVP της 7ης αγωνιστικής ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

O Σάσα Βεζένκοφ ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στην Πάτρα, με τον διεθνή φόργουορντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 22 πόντους, έχοντας 5/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα, ενώ επίσης κατέβασε 3 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Basket League.

Μια επίδοση που τον ανέδειξε ως τον κορυφαίο για την 7η αγωνιστική της Basket League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP Νοεμβρίου για την Euroleague, ενώ φέτος έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές MVP αγωνιστικής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή-καταπέλτης του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Μετά την ανάδειξη του σε MVP της Euroleague για τον μήνα Νοέμβριο, ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο νέος MVP of the Week!

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδεικνύεται για πρώτη φορά Πολυτιμότερος της Εβδομάδας στην Basket League της φετινής αγωνιστικής χρονιάς!

Ο Βεζένκοφ στην εκτός έδρας νίκη των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας επί του Προμηθέα συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα σε 24’ και 24’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League και τις αναμετρήσεις που έγιναν στο τριήμερο από 26 έως 28 Νοεμβρίου 2022.

Ο 27χρονος φόργουορντ και MVP της περασμένης σεζόν της Basket League, είναι ο τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται σε Πολυτιμότερο της Εβδομάδας μέχρι τώρα στο 31ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα μετά τον Κώστα Σλούκα (2η Εβδομάδα) και τον Μιχάλη Λούντζη (4η).

Η ανάδειξη του MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024