Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο προπονητής που διχάζει τη Βραζιλία: Από «αδερφός» έγινε «προδότης» (pics)

Ο προπονητής που διχάζει τη Βραζιλία: Από «αδερφός» έγινε «προδότης» (pics)

Η απίστευτη ιστορία του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε από «αδερφός» να γίνει «προδότης» για τους παράγοντες και τους οπαδούς της Κορίνθιας.

Χαμός στην Βραζιλία με τον Βίτορ Περέιρα, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να γίνεται persona non grata για τους παράγοντες και τους οπαδούς της Κορίνθιας, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού έναν «προδότη» που τους άφησε για να πάει στη «μισητή» Φλαμένγκο!

Ο «γάμος» και το διαζύγιο με την Κορίνθιας

Τον περασμένο Φεβρουάριο η διοίκηση της Κορίνθιας προσέγγισε τον Βίτορ Περέιρα και κατάφερε να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό να πει το πολυπόθητο «ναι» και να δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα στη Βραζιλία.

Πριν από περίπου 15 ημέρες, όμως, οι δύο πλευρές έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τον Ιβηρα να αποχωρεί από τον πάγκο της Κορίνθιας μετά από 63 παιχνίδια, στα οποία η βραζιλιάνικη ομάδα είχε 29 νίκες, 16 ισοπαλίες και 18 ήττες (92-72 γκολ).

Ο Βίτορ Περέιρα σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κορίνθιας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, οι οποίοι τον ανάγκαζαν να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο ισχυρός άνδρας της «Τιμάο» έκανε αποδεκτό το αίτημα του Πορτογάλου τεχνικού και οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας να αποκαλεί «αδερφό» του τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ιβηρας τεχνικός μάλιστα έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία τόνισε ότι για προσωπικούς λόγους πρέπει να αποχωρήσει από τον πάγκο της Κορίνθιας και να επιστρέψει στη γενέτειρά του, ευχαριστώντας τους οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν όσο ήταν στην τεχνική ηγεσία της «Τιμάο».

«Κορίνθιανς μια φορά, Κορίνθιανς για πάντα», ανέφερε μάλιστα στο μήνυμά του ο Βίτορ Περέιρα.

Η… προδοσία

Ολα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Όμως, από ότι φαίνεται όχι μόνο δεν θα γυρίσει στην Πορτογαλία, αλλά θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της μισητής για τους φίλους της Κορίνθιας, Φλαμένγκο!

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Βίτορ Περέιρα και όλα δείχνουν ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Φλαμένγκο! Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η «Μενγκάο» πέρσι απέκλεισε στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες την Κορίνθιας, ενώ τη νίκησε και στους διπλούς τελικούς του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Η Φλαμένγκο, η οποία έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση από την Κορίνθιας, προσέγγισε τον Βίτορ Περέιρα, όταν έμεινε ελεύθερος και όπως φαίνεται κατάφερε να τον πείσει να μείνει στη Βραζιλία. Μια εξέλιξη που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη «χώρα του καφέ», με τον πρόεδρο της Κορίνθιας να δηλώνει αηδιασμένος με την συμπεριφορά του Περέιρα.

Ο Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες άφησε τον Πορτογάλο να αποχωρήσει από την Κορίνθιας, σεβόμενος το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέλος της οικογένειας του πρώην τεχνικού των Πειραιωτών, αλλά ο Βίτορ Περέιρα όχι μόνο δεν επέστρεψε στην πατρίδα του, αλλά βρίσκεται μια… ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φλαμένγκο!


Σύμφωνα, πάντως, με τα όσα αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασανγκράντε, οι άνθρωποι της «Μενγκάο» για να πείσουν τον Πορτογάλο να μείνει στη Λατινική Αμερική, του υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν Ρίο ντε Τζανέιρο την πεθερά του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο δύο ετών, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 3,9 εκατ. ευρώ!

Η Φλαμένγκο θα είναι η δεύτερη βραζιλιάνικη ομάδα που θα αναλάβει ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ήταν στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2015 έχοντας 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 27 ματς, έχει καθίσει επίσης στους πάγκους των Πόρτο, Αλ Αχλί, Φενερμπαχτσέ, Μόναχο 1860 και ΣΙΠΓ (Κίνα).

Πηγή: to10.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024