Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακατασκευάζεται το παραλιακό μέτωπο Μεγάρων

Ανακατασκευάζεται το παραλιακό μέτωπο Μεγάρων

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση που θα επιτρέψει στο Δήμο Μεγάρων να ανακατασκευάσει κατεστραμμένα τμήματα στο παραλιακό μέτωπο.

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μεγαρέων για το έργο «Αποκατάσταση και αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω διάβρωσης και ανακατασκευή τμημάτων τοίχων που έχουν καταρρεύσει στην παραλία Βαρέας Μεγάρων», το οποίο θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 2.3 εκ. ευρώ.

Επισημαίνεται πως στο παραλιακό μέτωπο των Μεγάρων και στην παραλία της Βαρέας απαιτούνται εργασίες ανακατασκευής, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα για την ασφάλεια πεζών και αυτοκινήτων λόγω διάβρωσης.

Με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη με τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου και την εκτέλεση του ο Δήμος Μεγαρέων.

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της στήριξης του παραλιακού δρόμου της παραλίας της Βαρέας και η προστασία του από την κυματική δράση, ώστε να είναι ασφαλέστερη η διέλευση πεζών και ποδηλάτων, να αναβαθμιστεί το φυσικό περιβάλλον και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της παραλίας Βαρέας Μεγάρων.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024