Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ: Φοβόταν τον έρωτα του πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φοβόταν τον έρωτα του πρίγκιπα Χάρι για τη Μέγκαν Μαρκλ

Οι σκέψεις της βασίλισσας Ελισάβετ για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Νέα αποκαλυπτική βιογραφία.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φοβόταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν υπερβολικά ερωτευμένος με τη Μέγκαν Μαρκλ. Έκανε όμως ότι μπορούσε για να την κάνει να νιώσει ευπρόσδεκτη.

Η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με νέα βιογραφία του Gyles Brandreth «Elizabeth: An Intimate Portrait», έτρεφε ελπίδες για τη συμβολή που θα είχε στη δημόσια ζωή η Μέγκαν Μαρκλ. Ήταν πραγματικά ευχαριστημένη με την επιλογή του αγαπημένου της πρίγκιπα Χάρι.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανατροπή στα αίτια θανάτου της; – «Έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο» λέει ο βιογράφος της

Τι και αν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν τελικά να γυρίσουν την πλάτη στη βασιλική οικογένεια και να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα; Η βασίλισσα δεν έδειξε τη δυσαρέσκειά της. Ήταν αισιόδοξη ακόμα και μετά τη συνέντευξη βόμβα που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχούσε για τον Χάρι

Ανησυχούσε περισσότερο για την ευημερία του ίδιου του πρίγκιπα Χάρι παρά για μια συνέντευξη που χαρακτήρισε «τηλεοπτική ανοησία». Και ο πρίγκιπας Φίλιππος θεώρησε τρέλα τη συνέντευξη των Sussexes στην Oprah, ενώ διαφωνούσε με την απόφασή τους να ζήσουν στην Καλιφόρνια. «Είναι μεγάλο λάθος να σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Αν νομίζεις ότι όλα έχουν να κάνουν με σένα, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος». Αυτά προκύπτουν από αποσπάσματα του βιβλίου «Elizabeth: An Intimate Portrait» που δημοσίευσε η Daily Mail.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε πει στη Μέγκαν Μαρκλ ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα της. «Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ηθοποιός, αν θέλεις – αυτό είναι τελικά το επάγγελμά σου». Ενθουσιάστηκε όταν η Μέγκαν Μαρκλ της ανακοίνωσε πως θα εγκατέλειπε την υποκριτική για να αφοσιωθεί στα νέα της καθήκοντα.

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να ονομάσουν την κόρη τους Λίλιμπετ, παρατσούκλι της βασίλισσας Ελισάβετ στα παιδικά της χρόνια, θεωρήθηκε πολύ όμορφη και σωστή. Κίνηση που άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαρακτήρισαν αλλαζονική.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε τον Σεπτέμβριο, σε ηλικία 96 ετών, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο. Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού θέλει τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ να οφείλεται στο γήρας. Στο βιβλίο του όμως ο Gyles Brandreth υποστηρίζει πως η αείμνηστη μονάρχης έπασχε από μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024