Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Σάρωσε στην τηλεθέαση ξεπερνώντας όλα τα μουσικά σόου

«Σπίτι με το MEGA»: Σάρωσε στην τηλεθέαση ξεπερνώντας όλα τα μουσικά σόου

Το «Σπίτι με το ΜEGA» και η Ρούλα Κορομηλά βάζουν φωτιά στα Σαββατόβραδα και στην τηλεθέαση

Συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «Σπίτι με το MEGA». Το βράδυ του Σαββάτου (26/11) η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον Γιώργο Μαργαρίτη, σε μία εκπομπή γεμάτη συναισθήματα.

Ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, που «μιλάει» μέσα από τα τραγούδια του τόσο για τον καημό όσο και για τη χαρά, ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ παρουσιάστηκαν πτυχές της πολυτάραχης ζωής του αλλά και της καριέρας του.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η μουσική συνύπαρξή του με τον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκάλυψε τρυφερές στιγμές της σχέσης τους.

Οι δυνατές ερμηνείες και οι προσωπικές και συγκινητικές εξομολογήσεις κέρδισαν τους τηλεθεατές και χάρισαν στην εκπομπή ποσοστό 16,9% στο σύνολο του κοινού.

Το «Σπίτι με το MEGA» σάρωσε και ξεπέρασε σε τηλεθέαση όλα τα μουσικά σόου. Το J2US βρέθηκε πίσω του με 14,9%, το «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο σημείωσε μόλις 2,9% και η «Αυλή των Χρωμάτων» 2,6%.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία

Το «Σπίτι με το MEGA» επέστρεψε για τέταρτη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, με οικοδέσποινα την εμβληματική παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά.

Κάθε Σάββατο εκλεκτοί καλεσμένοι μάς χαρίζουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και ξεδιπλώνουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, ο εμπνευστής και project manager της εκπομπής, πρόσφατα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στο πώς στήθηκε το ασταμάτητο αυτό πάρτι, που «εισέβαλε» στα σπίτια μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Το «Σπίτι με το MEGA» το έχουμε γνωρίσει μουσικά τα τελευταία χρόνια, σε αυτό το γραφείο είχε έρθει η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος, στην πρώτη καραντίνα και λέγαμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για τον κόσμο. Παραμένει μουσική εκπομπή, παραμένει με αγάπη και σεβασμό στους καλλιτέχνες, και με τη Ρούλα που δεν είναι η πρώτη φορά, έχει έρθει άλλες δύο φορές. Τώρα με την Ρούλα Κορομηλά, θα δημιουργήσουμε το Σάββατο το βράδυ για τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024