Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε «Αλεξάνδρειο» και Λαύριο τα… φώτα στην Basket League

Σε «Αλεξάνδρειο» και Λαύριο τα… φώτα στην Basket League

Με δύο αγώνες ανοίγει το Σάββατο (26/11) το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Με την αναμέτρηση Λαύριο-Περιστέρι «ανοίγει η αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Basket League, στις 16:00, το Σάββατο (26/11). Το Λαύριο παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από έξι αγωνιστικές προερχόμενο από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι με τέσσερις νίκες σε έξι ματς είναι πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Οι «κυανοκίτρινοι», μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ολυμπιακό εκτός και την ΑΕΚ εντός έδρας, «έτρεξαν» ένα σερί τριών νικών.

Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για Άρη και Καρδίτσα, στη μεταξύ τους αναμέτρηση, στο Nick Galis Hall το Σάββατο (26/11, 19:15, ΕΡΤ3). Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν στο Περιστέρι και οι Θεσσαλοί από τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Άρης είναι η μόνη ομάδα της Basket League που βρίσκεται στο 3-3, το οποίο ήρθε από δύο εντός και μία εκτός έδρας νίκη. Ως γηπεδούχος νίκησε τον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα ενώ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν ξεπέρασε τους 70 πόντους στην επίθεση. Η Καρδίτσα μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ ηττήθηκε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της. Ηττήθηκε κατά σειρά από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και το Περιστέρι.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής (15:45) διεξάγεται στην Πυλαία, με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και φιλοξενούμενο τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έναν βαθμό αλλά και έναν αγώνα περισσότερους από τους «πράσινους». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από νίκη επί του Προμηθέα, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο απόγευμα στην Καρδίτσα για την 6η αγωνιστική.

Με στόχο να «πιάσει» τον Απόλλωνα στον βαθμολογικό πίνακα υποδέχεται τους Αχαιούς ο Ιωνικός, την Κυριακή (27/11, 17:00). Η ομάδα της Πάτρας μετρά 8 βαθμούς, ενώ αυτή της Νίκαιας 7. Ο Απόλλων προέρχεται από εντός έδρας ήττα επί του Λαυρίου, ενώ ο Ιωνικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα, την Κυριακή (27/11, 19:15). Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν διπλάσιους βαθμούς από τους Αχαιούς στις πρώτες 6 αγωνιστικές (12 οι Πειραιώτες, 6 οι Πατρινοί). Ο αήττητος στην Basket League Ολυμπιακός προέρχεται από εντός έδρας νίκη στη Euroleague επί της Άλμπα Βερολίνου, η οποία ακολούθησε το «στραβοπάτημα» στο Τελ Αβίβ, όπου η Μακάμπι έβαλε τέλος στο αήττητο εκτός έδρας στη Euroleague των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αμφίρροπη «μάχη» αναμένεται τέλος, τη Δευτέρα (28/11, 15:45) στη Ρόδου, όπου ο Κολοσσός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι Ροδίτες είναι αήττητοι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας (2-0), αλλά αήττητοι είναι και οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη μακριά από το κλειστό των Άνω Λιοσίων (2-0).

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Basket League:

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

ΚΓ Λαυρίου 16:00 Λαύριο-Περιστέρι

Αλεξάνδρειο 19:15 Άρης-Καρδίτσα

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

ΟΑΚΑ 15:45 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Πλάτων 17:00 Ιωνικός-Απόλλων Πατρών

Τόφαλος 19:15 Προμηθέας Πατρών-Ολυμπιακός

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ ΏΡΑ ΑΓΩΝΑΣ

Καλλιθέας Ρόδου 15:45 Κολοσσός-ΑΕΚ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024