Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο άριστος πασέρ!

Ο άριστος πασέρ!

Σίγουρα η Πορτογαλία έχει βλέψεις στο τουρνουά που εξελίσσεται και καθημερινά στις σελίδες του γράφονται ωραίες ιστορίες

Τι χρειάζεται μια ομάδα; Παίκτες-σταρ. Τέτοιος είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Εστω και στα 37 του οδηγεί την Πορτογαλία και ήδη «έγραψε» νέο ρεκόρ στο βιογραφικό του. Θέλει, επίσης, καλή τακτική και πίστη πως μπορεί να πάει καλά σε ένα τουρνουά και να κλείσει έτσι ένας κύκλος. Σίγουρα, όμως, δεν είναι μόνον αυτά: αν βρεθεί και ένας… υπασπιστής του παίκτη με το βαρύ όνομα, ακόμη καλύτερα. Ο Μπρούνο Φερνάντεζ δεν είναι άγνωστος, κάνει καριέρα με τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων, κουβαλά εμπειρίες αλλά λες και δέχεται να μένει σε δεύτερο πλάνο, πίσω από τον CR7. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα και χθες, στη νίκη της Πορτογαλίας με την Γκάνα, ο μέσος υπήρξε ο καταλύτης και όχι ο Ρονάλντο, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει το ευρύ κοινό.

Μετά το 1-1 και ενώ η ομάδα του Σάντος είχε βραχυκυκλώσει, ώθηση έδωσε ο Φερνάντεζ. Κατάφερε να «τρέξει» την Πορτογαλία, την έβγαλε μπροστά και μοίρασε δύο ασίστ, γκολ στο πιάτο στους Ζοάο Φέλιξ και Ραφαέλ Λεάο. Και μάλιστα το έκανε σε φάση αντεπίθεσης, πάει να πει πως κατάφερε κάτι εξ ορισμού δύσκολο. Κάπως έτσι, το 1-1 μεταβλήθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε 3-1 και αυτό αρκούσε ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί στο σύνολο από την Ιβηρική. Φυσικά, όχι χωρίς άγχος, γιατί κάπου στο τέλος ο συμπαθής Φερνάντο τα μπέρδεψε, ήθελε να ξεκουράσει παίκτες ή να πάρουν αυτοί το χειροκρότημα, η Γκάνα δεν το έβαλε κάτω, επιτέθηκε, μείωσε και παρά λίγο να φτάσει σε μια ανατροπή δεδομένων από τις λίγες και που θα έφερνε γκρίνια και εσωστρέφεια στον αντίπαλο.

Σίγουρα η Πορτογαλία έχει βλέψεις στο τουρνουά που εξελίσσεται και καθημερινά στις σελίδες του γράφονται ωραίες ιστορίες. Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, δείχνει ισορροπημένος και όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Οπως ακριβώς εξελίχθηκε το χθεσινό μέχρι το πρώτο γκολ και ενώ η συνέχεια περιελάμβανε το πιο… τρελό ημίωρο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Με παίκτες να γίνονται αλλαγή και να μην κρύβουν τη δυσφορία τους, γκολ να πέφτουν βροχή, φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και την τακτική να πηγαίνει περίπατο, πολύ απλά γιατί οι άμυνες χαλάρωσαν. Και αυτό για μια ομάδα που φέρει την υπογραφή του Σάντος, μόνο συνηθισμένο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024