Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σπίτι με το MEGA»: Όσα κατέγραψε το «MEGA Καλημέρα» στα παρασκήνια του γυρίσματος

«Σπίτι με το MEGA»: Όσα κατέγραψε το «MEGA Καλημέρα» στα παρασκήνια του γυρίσματος

«Αισθάνομαι υπέροχα»

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 21.00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την εμφάνισή του στην αγαπημένη μουσική εκπομπή.

«Αισθάνομαι υπέροχα, πιστεύω να αρέσει αυτή η βραδιά στους φίλους μας. Το τραγούδι μέσα από το οποίο με γνωρίσατε ήταν το «Δεν πρέπει». Η πορεία μου τα είχε όλα, και τρικλοποδιές. Τα παιδιά των τραγουδιστών, είτε το θέλουμε είτε όχι, έχουν φωνή γιατί υπάρχει το DNA, αλλά είναι σημερινοί λαϊκοί τραγουδιστές», είπε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Θαυμάζω στον Γιώργο Μαργαρίτη, ότι δεν το βάζει κάτω, έχει μπει με τα μπούνια στη νεολαία και μου αρέσει που πειραματίζεται. Το «Δεν πρέπει» το τραγουδούσα μικρή και είναι το αγαπημένο μου», δήλωσε η Κατερίνα Στανίση.

«Ελεονώρα σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις», ανέφερε στη συνέχεια στέλνοντας παράλληλα την αγάπη της και τις ευχές της στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την συμμετοχή του στο «Σπίτι με το MEGA».

«Χαίρομαι πάρα πολύ και ευχαριστιέμαι την πρόσκληση του Γιώργου Μαργαρίτη, τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Πιο συχνά λέω το «Οι δρόμοι του πουθενά», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σταρόβας, τόνισε: «Δεν τον θεωρώ απλά έναν λαϊκό τραγουδιστή, ψάχνεται, είναι καινοτόμος. Ένα είναι το αγαπημένο τραγούδι των αντρών, το «Δεν βρήκα μια γυναίκα να με καταλαβαίνει»».

Ο γιος του Γιώργου Μαργαρίτη, Κωνσταντίνος, μίλησε για την σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τη συνεργασία τους.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, το συζητούσαμε  καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος. Θαυμάζω την αυθεντικότητά του πατέρα μου και την non stop δύναμη και μη κούραση. Συνεργαζόμαστε 2 χρόνια, είναι μεγάλο σχολείο, κάνω τα πρώτα μου βήματα σε safe περιβάλλον», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η Ρία Ελληνίδου δήλωσε πως, «αγαπάμε τον Γιώργο Μαργαρίτη, αγαπάμε το ωραίο λαϊκό τραγούδι και οι τηλεθεατές θα καταλάβουν το κέφι που γίνεται».

Αύριο Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 21.00, η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Γιώργο Μαργαρίτη για μία γνήσια λαϊκή βραδιά!

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024