
Σε… αναμμένα κάρβουνα στην Βραζιλία – Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ
Αγωνία επικρατεί στην Βραζιλία με τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Σερβία.
Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της Βραζιλίας, όσον αφορά την κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο φινάλε του ματς κόντρα στη Σερβία.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της Σελεσάο έχουν θορυβηθεί με το γεγονός αυτό, ειδικά από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος άσος ήταν βουρκωμένος στον πάγκο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ αναμένεται να υποβληθεί στη συνέχεια σε μια σειρά εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό, ή αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει εκ νέου τις προσπάθειες των συμπαικτών του στα επόμενα παιχνίδια.
Δείτε το βίντεο:
Ahia… pic.twitter.com/AxqHNGmYF8
— Alessandro (@90ordnasselA) November 24, 2022
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς
- Πιέσεις στις κεντρικές τράπεζες από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
