
Σε… αναμμένα κάρβουνα στην Βραζιλία – Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Νεϊμάρ
Αγωνία επικρατεί στην Βραζιλία με τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Σερβία.
Συναγερμός επικρατεί στις τάξεις της Βραζιλίας, όσον αφορά την κατάσταση του Νεϊμάρ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο φινάλε του ματς κόντρα στη Σερβία.
Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι της Σελεσάο έχουν θορυβηθεί με το γεγονός αυτό, ειδικά από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος άσος ήταν βουρκωμένος στον πάγκο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ αναμένεται να υποβληθεί στη συνέχεια σε μια σειρά εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι σοβαρό, ή αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει εκ νέου τις προσπάθειες των συμπαικτών του στα επόμενα παιχνίδια.
Δείτε το βίντεο:
Ahia… pic.twitter.com/AxqHNGmYF8
— Alessandro (@90ordnasselA) November 24, 2022
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ι’)
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 75°C σε ταράτσες της Αθήνας



