Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουίς Ενρίκε: Τρέλανε κόσμο με το κορμί του στο Μουντιάλ

Λουίς Ενρίκε: Τρέλανε κόσμο με το κορμί του στο Μουντιάλ

Μπορεί κατά κύριο λόγο τα βλέμματα να πέφτουν στους ταλαντούχους και όμορφους ποδοσφαιριστές, ο Λουίς Ενρίκε όμως βρήκε τρόπο να κλέψει την παράσταση στο Μουντιάλ.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό λίγες ώρες πριν η ομάδα του συντρίψει την Κόστα Ρίκα με 7-0. Η αφόρητη ζέστη οδήγησε τον 52χρονο κόουτς να βγάλει την μπλούζα και ανέβασε το σορτσάκι του στη διάρκεια της προπόνησης.

«Ημέρα 10. – Ώρα για σόου!» ήταν το σχόλιο του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μοιράστηκε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτή η φωτογραφία ήταν αρκετή για να ξετρελαθούν οι θαυμαστές του.

Διαβάστε επίσης: Στη Γιουβέντους ο Τσιμίκας; Φήμες για μεγάλη τράμπα

Αυτοπεποίθηση στα ύψη για τον Λουίς Ενρίκε

«Αν ο Λουίς Ενρίκε έχει 1.000.000 θαυμαστές, είμαι ένας από αυτούς. Αν ο Luis Enrique έχει 10.000 θαυμαστές, είμαι ένας από αυτούς. Αν ο Λουίς Ενρίκε έχει 1 θαυμαστή, είμαι αυτός ο θαυμαστής. Αν ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει ούτε έναν θαυμαστή, θα είμαι νεκρός», σχολίασε χρήστης στο Instagram.

Ο διάσημος Ισπανός είναι επικεφαλής της εθνικής Ισπανίας για δεύτερη φορά σε μεγάλη διοργάνωση. Είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα στα ημιτελικά του Euro 2020, πριν τελικά ηττηθεί από την Ιταλία στα πέναλτι.

Πριν από τη θητεία του στην Ισπανία, είχε προπονήσει μεγάλους συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα, η Θέλτα και η Ρόμα. Η πιο επιτυχημένη του περίοδος ως προπονητής ήταν στην Μπαρτσελόνα, όταν και κέρδισε το Champions League και δύο πρωταθλήματα.

Προτού κρεμάσει τα αγωνιστικά του παπούτσια, είχε αγωνιστεί τόσο για την Μπαρτσελόνα, μεταξύ 1966-2004, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 1991-1996. Έχει καταφέρει βέβαια να διατηρηθεί σε άψογη φόρμα, κάτι που επιδεικνύει με άνεση στο Instagram.

Ο 52χρονος εμφανίζεται γεμάτος αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές του. Μετά την ανακοίνωση της 26μελούς αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι δεν είχε ποτέ αμφιβολίες για το αν ήταν ο καλύτερος.

«Πώς μπορώ να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου; Είμαι ο καλύτερος προπονητής στη γη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Μουντιάλ ο Λουίς Ενρίκε.

«Αν πρέπει να πείσω τους παίκτες μου, πρέπει να είμαι κι εγώ ο ίδιος πεπεισμένος… Δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής από εμένα. Ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά το πιστεύω. Αμφιβολίες; Καμία!».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024