Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: Παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντονέλα μετά την ήττα σοκ

Μέσι: Παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντονέλα μετά την ήττα σοκ

Μετά την ήττα σοκ της της Αργεντινής από τη Σαουδική Αραβία με 2-1 στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας Λιονέλ Μέσι βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Αντονέλα.

Η εντυπωσιακή Αντονέλα, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, εντοπίστηκε να παρηγορεί τον Λιονέλ Μέσι μετά την απρόσμενη ήττα.

Η 34χρονη Αντονέλα πήγε στο Κατάρ την περασμένη εβδομάδα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στη διάρκεια του Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: Η «τρελή» ιστορία του Τζίμι Μέρφι: Όταν τα μπαράζ του Μουντιάλ τον έσωσαν από τον θάνατο

Η πρώτη εμφάνιση του μάγου της Παρί Σεν Ζερμέν Λιονέλ Μέσι στην Ντόχα ξεκίνησε πολύ καλά. Ο Αργεντινός αστέρας σκόραρε σε πέναλτι που κέρδισε η εθνική ομάδα. Η Σαουδική Αραβία, όμως, έκανε την απόλυτη ανατροπή με δύο γκολ.

Η εντυπωσιακή Αντονέλα, μητέρα των Thiago, Mateo και Ciro, απολαμβάνει πολυτελή ζωή στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά το διετές συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το 2021.

Έχει τη δική της σειρά ρούχων, με τη ζωή της να έχει αλλάξει ριζικά από τα παιδικά της χρόνια στο Rosario. Έχοντας αφήσει τους τρεις γιους της στη γαλλική πρωτεύουσα, η Αντονέλα φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου με τη σύζυγο του Luis Suarez, Sofi Balbi. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από λαμπερά ταξίδια στην Ευρώπη, ποζάροντας με τα τρία τους παιδιά στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Το love story Μέσι – Αντονέλα

Ο Μέσι, που θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, παντρεύτηκε την Αντονέλα στη γενέτειρά τους, το Rosario, στις 30 Ιουνίου του 2017.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2019, μια εφημερίδα στην Αργεντινή δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει τον ποδοσφαιριστή και την Αντονέλα να ποζάρουν μαζί ως παιδιά. Δύο δεκαετίες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εκείνη την εποχή, ο Λιονέλ Μέσι έπαιζε σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην κοντινή πόλη Balcarce. Η Αντονέλα είχε ταξιδέψει στην περιοχή με τους γονείς της για να δει τον ξάδελφό της Lucas Scaglia, συμπαίκτη τότε του Λιονέλ. Η φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι με άλλα παιδιά, τραβήχτηκε τον Ιανουάριο του 1998.

Η Αντονέλα έχει βρεθεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι σε κάθε σημαντική στιγμή του. Ήταν εκεί κάθε φορά που βραβεύτηκε με τη Χρυσή Μπάλα τα τελευταία χρόνια. Ελπίζει ότι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλου θα έρθει να προστεθεί στις επιτυχίες του συζύγου της.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024