Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία της φωτογραφία: Από την απόλυτη ευτυχία, στον τραγικό θάνατο

Η τελευταία της φωτογραφία: Από την απόλυτη ευτυχία, στον τραγικό θάνατο

Έχουν περάσει πέντε μήνες από τον τραγικό χαμό της 29χρονης Marina Morgan. Έχασε τη ζωή της στον μήνα του μέλιτος.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για τον θάνατο της 29χρονης Marina Morgan βρίσκεται πλέον ο 30χρονος Robbie Morgan με τον οποίο είχε επιλέξει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Ο συντετριμμένος αδερφός της 29χρονης από το Σίδνεϋ έδωσε στη δημοσιότητα μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε στείλει στην οικογένειά της.

Οι δύο νέοι είχαν επιλέξει το Hamilton Island, έναν από τους πιο επιθυμητούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Αυστραλία, για να γιορτάσουν τον γάμο τους. Ο μήνας του μέλιτος είχε τραγική κατάληξη όταν το αμάξι του γκολφ που οδηγούσε ο 30χρονος ανατράπηκε στις 20 Ιουνίου. Τα τραύματα της Marina Morgan ήταν τόσο σοβαρά που άφησε στο σημείο την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε επίσης: Οι τελευταίες τους στιγμές – Θρίλερ με το τετραπλό φονικό στις ΗΠΑ

Μόλις την περασμένη εβδομάδα οι αρχές ανακοίνωσαν μια σειρά από κατηγορίες σε βάρος του 30χρονου Robbie Morgan. Κατηγορείται για το γεγονός πως οι δυο τους δεν φορούσαν τις απαραίτητες ζώνες ασφαλείας, για χρήση κινητού και για αμελή οδήγηση με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της συζύγου του. Αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο αδερφός της Marina Morgan, Mark Hanna, έδωσε στη δημοσιότητα πολλές στιγμές της αδερφής του μετά τον τραγικό χαμό της. Ανάμεσά τους και μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που έστειλε στην οικογένειά της.

«Μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που έστειλες. Έλαμπες. Πονάει η καρδιά μου. Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Αλλά προσπαθώ, γνωρίζοντας ότι βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος». Με αυτό το μήνυμα συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η 29χρονη φαίνεται να κάθεται μέσα σε ένα αεροσκάφος και να φορά ακουστικά.

Marina Morgan: Έκαναν τα πάντα να σωθεί

Οι αρχές την περασμένη εβδομάδα χαρακτήρισαν το συμβάν απλώς ως ένα τραγικό δυστύχημα. «Μπορεί να υπήρξε απειρία στην οδήγηση αυτού του τύπου των οχημάτων. Όταν έκανε αναστροφή, ανατράπηκε το αμάξι του γκολφ και από την πτώση η Marina Morgan τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ήταν απλώς ένα τραγικό δυστύχημα με το αμάξι του γκολφ» υπογράμμισε ο επιθεωρητής Anthony Cowan. Επιβεβαίωσε πως η άτυχη 29χρονη δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας τη στιγμή του δυστυχήματος.

Ένας οδοντίατρος και ένας πυροσβέστης ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο μετά το τραγικό συμβάν. Έδωσαν μάχη για να της σώσουν τη ζωή. Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή και δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Προσπάθησαν επί 35 λεπτά να κάνουν την καρδιά της να χτυπήσει ξανά χωρίς επιτυχία.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024