Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Θάνος Λάμπρου μιλάει στο in για τα πρώτα του βήματα στην μουσική, το X Factor και τις χορωδίες

Ο Θάνος Λάμπρου μιλάει στο in για τα πρώτα του βήματα στην μουσική, το X Factor και τις χορωδίες

O Θανος Λάμπρου κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του τραγούδι

Ο Θάνος Λάμπρου, ένας από τους πιο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της νέας γενιάς, παρουσιάζει το νέο του single και music video «Ραγισμένα Γυαλιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Αν και μόλις 21 ετών, ο Θάνος Λάμπρου έχει κάνει ξεχωριστά βήματα στη μουσική. Μεταξύ άλλων, έχει κυκλοφορήσει singles στα ελληνικά και τα αγγλικά και έχει κάνει live εμφανίσεις, όπως συναυλίες δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο το φετινό καλοκαίρι, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις των κριτών και του κοινού στο «X Factor», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.


Ο Θάνος Λάμπρου ασχολείται από μικρή ηλικία με την μουσική, η οποία είναι στα γονίδιά του, καθώς είναι γιος του γνωστού από τις παιδικές χορωδίες Σπύρου Λάμπρου και συμμετείχε σε αυτές.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στο in για το νέο του τραγούδι και την μουσική του πορεία.

Μεγάλωσες μέσα στις χορωδίες, λόγω και του πατέρα σου, Σπύρου Λάμπρου. Πόσο δεδομένο ήταν ότι θα ασχοληθείς με τη μουσική;

Μεγαλώνοντας μέσα σε μια μουσική οικογένεια είχα την τύχη να βρω αυτό που αγαπάω και να ανακαλύψω το πάθος μου για την μουσική. Σιγουρα αν δεν υπήρχε η μουσική στην ζωή μου από όταν ήμουν μικρός θα μου έπαιρνε αρκετό χρόνο να ανακαλύψω να ανακαλύψω σε τι είμαι καλός. Γι’αυτο και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό  που μεγάλωσα έτσι.

Ποια ήταν τα πρώτα σου ακούσματα;

Τα πρώτα μου ακούσματα από μικρός ήταν κυρίως η ξένη αγγλική και αμερικανική ποπ μουσική. Έβλεπα συνέχεια βίντεο από μουσικούς όπως οι Bruno Mars, Justin Timberlake και Εd Sheeran και θυμάμαι τον εαυτό μου να θέλει να κάνει παρόμοια πράγματα. Πολλές φορές έκλεινα τα μάτια μου και φανταζόμουν τον εαυτό μου να είναι στην θέση τους!

Εκτός από την ερμηνεία, έχεις και σπουδές στο πιάνο, πώς το επέλεξες;

Στην ηλικία των 12 όταν κατάλαβαν οι γονείς μου  ότι το μόνο πάθος που είχα και το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κοντά στη μουσική, τότε ήταν που ξεκίνησα τις σπουδές μου στο κλασικό πιανο και ύστερα το συνέχισα μόνος μου. Καθόμουν και κάθομαι ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να παίξω τα αγαπημένα μου τραγούδια.

Έχεις συμμετάσχει σε δεκάδες ηχογραφήσεις και με σπουδαίους ερμηνευτές και δημιουργούς. Πόσο σημαντική είναι αυτή η εμπειρία για την προσωπική σου πορεία;

Το να συνεργαζεσαι από μικρός με ανθρώπους καταξιωμένους και ολοκληρωμένους στον χώρο ήταν για μένα μια τεράστια εμπειρία. Πάντα κρατούσα κάτι από τον καθένα τους και προσπαθούσα να το χρησιμοποιήσω προς όφελός μου, ώστε να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και κάποια μέρα να γίνω αντάξιός τους!

Τι αποκόμισες από την εμπειρία σου στο X Factor;

Το X Factor για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Κέρδισα πολλά πράγματα όπως εμπειρίες για την προετοιμασία και την εμφάνιση επί σκηνής, καταπολέμησα το άγχος μου, γνώρισα πολλούς καταξιωμένους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας και, κυρίως, ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπόρεσα να δείξω στο ευρύ κοινό τι μπορώ να κάνω και το δικό μου στυλ μουσικής και τραγουδιών.

Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι «Ραγισμένα Γυαλιά», που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Το τραγούδι μου «Ραγισμένα Γυαλιά» ήταν το τραγούδι με το οποίο εμφανίστηκα στις audition του show μέσα από το οποίο έγινα γνωστός στον κόσμο. Το τραγούδι αυτό κουβαλάει μέσα στους στίχους και στη μουσική του αισθήματα που είχα ζήσει το διάστημα που το έγραφα λίγο πριν εμφανιστώ στο X Factor. Ύστερα είχα την τεράστια τιμή να το ενορχηστρώσει ο Στέλιος Ρόκκος οποίος με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή  και αισθάνθηκε το τραγούδι ακριβώς όπως το είχα αισθανθεί και εγω και βγήκε αυτό το πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Φυσικά, σε αυτό συνέβαλε και η εταιρεία μου, Panik Records, που βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε καλλιτέχνη της.

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Τα σχέδια και οι φιλοδοξίες μου είναι μεγάλες αλλά σαν πρώτο σκοπό έχω να βρίσκομαι στον χορό να τραγουδάω live να δείχνω τα τραγούδια μου και να προσπαθω να ταυτίζεται μαζί μου ο κόσμος αλλα και να με μαθαίνουν μέσα από αυτά.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024