Ρόδος: «Βρήκα την οικιακή βοηθό να τρέμει» – Τι λέει ο ανιψιός της 75χρονης που δολοφονήθηκε
Σύμφωνα με τον ίδιο η ηλικιωμένη δεν είχε εκφράσει παράπονα για την οικιακή βοηθό
Η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία της κατάκοιτης 75χρονης, πιστοποιεί θάνατο από ασφυξία, ενώ ήδη ασκήθηκε ποινική δίωξη στην 45χρονη οικιακή βοηθό, στη Ρόδο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και άμεσο δόλο.
Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει ακόμα τρεις ηλικιωμένους, ενώ επιφυλακτικοί δηλώνουν συγγενείς των εκλιπόντων. Κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, πριν απολογηθεί, ζήτησε ο συνήγορος της 75χρονης, Στέλιος Αλεξανδρής, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η 45χρονη να ομολογεί δολοφονίες που δεν διέπραξε.
Στην ΕΡΤ μίλησε ανιψιός της κατάκοιτης γυναίκας τονίζοντας ότι η θεία του ήταν ευχαριστημένη στις δύο εβδομάδες που είχε κοντά της την οικιακή βοηθό.
«Βρήκα την οικιακή βοηθό έξω από το σπίτι. Έτρεμε. Μπήκα μεσα στο σπίτι και βρήκα τη θεία μου, δεν ανέπνεε, και στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ…Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό αλλά θεώρησα ότι κάτι έπαθε η θεία στον ύπνο αλλά οι κινήσεις της αστυνομίας με έκαναν να καταλάβω ότι είχε συμβεί κάτι άλλο…Ήταν δύο εβδομάδες με τη θεία μου. Δεν μας είχε κάνει παράπονα. Τα πηγαίνανε μια χαρά οι δύο τους. Είχα ρωτήσει τη θεία πώς τα πάει και μας είπε όλα μια χαρά και “αν δεν ήταν καλή δεν θα την κρατούσα”».
- Διαβάστε επίσης: «Έτσι έκανα τους φόνους»: Η φρικιαστική ομολογία της οικιακής βοηθού – Είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και το παιδί της
Η 45χρονη, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικές διαταραχές. Πριν από δέκα χρόνια, το 2002, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στη Λέρο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε, πως είχε κόψει την φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να πνίξει το μόλις ενός έτους- τότε- αγοράκι της.
Όταν βγήκε από την κλινική, ξεκίνησε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός. Σύμφωνα με την ομολογία της το 2011, προχώρησε στην πρώτη δολοφονία, μίας 63χρονης γυναίκας στη Λέρο. 11 χρόνια μετά, υποστήριξε ότι σκότωσε στη Ρόδο μία 86χρονη γυναίκα και μία 70χρονη.
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442