Η Άγκυρα πρέπει να απόσχει από τη χρήση «υπέρμετρης» στρατιωτικής ισχύος στη Συρία θεωρεί η Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Όπως δήλωσε ο Αλεξάντερ Λαυρέντιεφ, ο ειδικός επιτετραμμένος της Ρωσίας για τον πόλεμο στη Συρία, απαιτείται να αναζητηθεί ειρηνική λύση στο κουρδικό ζήτημα.
Η ρωσική κυβέρνηση θα συνεργαστεί με εταίρους της για την επίλυση της σύγκρουσης, πρόσθεσε ο Λαυρέντιεφ.
Η δήλωση καταγράφεται δύο εικοσιτετράωρα αφού οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς εναντίον κουρδικών θέσεων στη βόρεια Συρία και στο βόρειο Ιράκ και την επομένη της νέας απειλής του προέδρου της Τουρκίας, του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως θα διατάξει νέα ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη συριακή επικράτεια.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.