Δύσκολα τα πράγματα για τους διαγωνιζόμενους στο Asia Express καθώς οι δοκιμασίες δυσκολεύουν όσο το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος.
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή τα ζευγάρια κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να τα δώσουν όλα προκειμένου να μην τερματίσουν τελευταίοι.
Για τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύζυγο του, Κρίστη Καθάργια όμως τα δεδομένα στο νέο αγώνισμα ήταν τουλάχιστον εξουθενωτηικά! «Και πεθαμένη να με δουν στον δρόμο, δεν θα σταματήσουν ρε» αναφώνησε η γοητευτική παίκτρια του ταξιδιωτικού ριάλιτι.
«Έχει βουλώσει το αυτί μου από τα νεύρα. Έχω βουλωμένο αυτί, ανεβάζω πίεση να ξέρετε! Αυτό είναι σημάδι! Ανεβάζω πίεση» πρόσθεσε, απογοητευμένη, η Κρίστη Καθάργια στην κάμερα του Asia Express για να γύρει στον ώμο του Γιώργου Μαυρίδη.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.