Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 82-99: Πέρασαν με άνεση οι πράσινοι

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός 82-99: Πέρασαν με άνεση οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Καρδίτσα, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε μια άνετη νίκη με σκορ 99-82.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καρδίτσα, της οποίας και επιβλήθηκε άνετα εκτός έδρας με σκορ 99-82 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Οι Πράσινοι δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς από εκεί και έπειτα πάτησαν… γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους, παίρνοντας μια καλή διαφορά, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να βρίσκει ευκαιρία να κάνει και το απαραίτητο ροτέισον δίνοντας χρόνο σε παίκτες με μικρότερη συμμετοχή.

Koρυφαίος για τους νικητές ήταν ο απόλυτος Γιώργος Παπαγιάννης αφού μέτρησε 20 πόντους με 10/10 δίποντα, ενώ καλό ματς έκαναν οι Πάρι Λι με 17 και Λευτέρης Μποχωρίδης με Γιώργο Καλαϊτζάκη που μέτρησαν από 14 έκαστος. Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς Μπέιτμον με 22 πόντους και ο Τζίμι Μπεχάιμ με 15 ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να παίρνει από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης προσπαθώντας να επιβάλει τον ρυθμό του. Η Καρδίτσα κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ σχεδόν σε ολόκληρη την πρώτη περίοδο, όμως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εντελώς διαφορετικό.

Οι Πράσινοι χτύπησαν πολύ από τη ρακέτα με τον Παπαγιάννη, έβαλαν τα σουτ όταν χρειάστηκε και έτσι μπόρεσαν να χτίσουν μια διαφορά πάνω από τους 20 πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το 57-38.

Στην τρίτη περίοδο, η Καρδίτσα έδειξε κάποια καλά στοιχεία, προσπάθησε να μειώσει κάπως την απόστασή της από το σκορ, όμως ο Παναθηναϊκός έλεγχε απόλυτα το ματς, χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα. Έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Ράντονιτς… άδειασε τον πάγκο του και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους, με τους Πράσινους να φτάνουν στη νίκη με το επιβλητικό 99-82.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024