Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο επεισόδιο στο θρίλερ χωρισμού Λόπεζ-Άφλεκ: Βίντεο δίνει απαντήσεις

Νέο επεισόδιο στο θρίλερ χωρισμού Λόπεζ-Άφλεκ: Βίντεο δίνει απαντήσεις

Το ζευγάρι επιχειρεί να λύσει το μυστήριο

Οι φήμες για τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ξεκίνησαν μόλις λίγες μέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους.

Το ζευγάρι έχει δώσει δείγματα έντασης και προβλημάτων σε δημόσιες εμφανίσεις του και οι θαυμαστές τους περιμένουν με κομμένη την ανάσα να μάθουν αν αυτή τη φορά θα καταφέρουν να έχουν… βίον ανθόσπαρτον.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μια ανάσα από το διαζύγιο – Ο ηθοποιός έβγαλε τη βέρα του

Η λατίνα σούπερ σταρ αποφάσισε να δώσει μόνη της τέλος στο μυστήριο και να ανεβάσει βίντεο στο Instagram σε τρυφερό τετ α τετ με τον σύζυγό της.

Οι δύο τους αγκαλιασμένοι δείχνουν σε όλους πόσο ερωτευμένοι παραμένουν και ότι έχουν αφήσει πίσω πιθανή ένταση του προηγούμενου διαστήματος.

Δείτε το βίντεο

Η Τζένιφερ Λόπεζ πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε για την αμερικάνικη Vogue. Στη συνέντευξή της είχει μίλησε και για τον γάμο της.

Μετά τον γάμο τους, η Λατίνα σταρ είχε ανακοινώσει ότι αλλάζει το όνομά της σε Τζένιφερ Λιν Άφλεκ.  Η ίδια δεν μπόρεσε να μην το σχολιάσει: «Ο κόσμος θα συνεχίσει να με λέει Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κυρία Άφλεκ, επειδή είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα» εξήγησε. Και συνέχισε: «Όχι! Δεν είναι κάτι παραδοσιακό, δεν έχει κανένα ρομαντισμό. Είναι σαν κίνηση δύναμης, καταλαβαίνετε; Έχω τον έλεγχο της ζωής μου και της μοίρας μου και νιώθω δυνατή ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους συναισθήματα για αυτό, αλλά είναι ΟΚ. Όμως, αν θέλετε να ξέρετε πώς αισθάνομαι εγώ για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Κουβαλά μια παράδοση και έναν ρομαντισμό για μένα, απλά τέτοιο κορίτσι είμαι», τόνισε.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024