Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Παπαδημητρίου: «Στις Κάννες ήθελα να βάλω εξώπλατη τουαλέτα αλλά τελικά έβαλα σμόκιν»

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Στις Κάννες ήθελα να βάλω εξώπλατη τουαλέτα αλλά τελικά έβαλα σμόκιν»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε δύο φορές στις Κάννες και μεταφέρει την εμπειρία του

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα και στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη».

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια την εμπειρία του και αποκάλυψε με ποιο τρόπο έκλεισε τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε: «Ο Αλέξανδρος Ρήγα θεωρούσε ότι είμαι του σοβαρού θεάτρου και δεν θα ήθελα να παίξω στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαϊμη». Πάω σπίτι, ήθελα σαν τρελός να το κάνω αλλά οι φίλοι μού έλεγαν πως είναι ένας άλλος κόσμος για μένα η τηλεόραση και να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο ποσό από τον Ρήγα που δεν θα μου το έδιναν. Πάω λοιπόν στον Ρήγα, ζητάω πραγματικά ένα μεγάλο ποσό και μου το έδωσε».

«Το πρώτο γύρισμα στη σειρά δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πετούσα με ένα ελικόπτερο και βλέπω την Χρυσούλα Διαβάτη και την Τζέσυ Παπουτσή να μου λένε πόσο καλός ήμουν. Ήταν πολύ συγκινητικό» πρόσθεσε ακόμα ο Άγγελος Παπαδημητρίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Για τη συμμετοχή του στις Κάννες είπε με χιούμορ ότι ήθελε να φορέσω εξώπλατο αλλά τελικά αρκέστηκε στο κλασσικό μαύρο smoking. «Με τον Πάνο Κούτρα πήγαμε δύο φορές στις Κάννες. Δεν έβλεπα τίποτα με τον κόσμο και τους φωτογράφους. Νόμιζα ότι δεν του άρεσα και έκοβε σκηνές. Ήθελα να φορέσω μία εξώπλατη τουαλέτα και τελικά φόρεσα smoking με ένα παπιγιόν».

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024