
Εκτός εαυτού ο Αντετοκούνμπο μετά την ήττα των Μπακς – «Κάνω την γαμ@@@η δουλειά μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα, τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τον Μόντρεζλ Χάρελ ο οποίος δεν τον είχε αφήσει να σουτάρει βολές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε μια σκάλα
Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε συνηθίσει σε κανέναν σε τόσα νεύρα. Όμως τίποτα δεν ήταν τυχαίο για τον Έλληνα σούπερ σταρ!
Αρχικά τα είχε… πάρει με τον εαυτό του καθώς μέτρησε μόλις 4/15 βολές στο παιχνίδι με τους Σίξερς, στο οποίο οι Μπακς ηττήθηκαν.
- Διαβάστε επίσης: Το «βρώμικο» χτύπημα του Εμπίντ στον Γιάννη
Στη συνέχεια έβγαλε τα νεύρα του σε μια σκάλα την οποία και πέταξε στο παρκέ επειδή οι υπάλληλοι δεν τον άφηναν εκείνη την ώρα να σουτάρει έξτρα βολές.
Giannis Antetokounmpo wanted to work on his free throws postgame and threw the Wells Fargo employees ladder to the floor.
Bucks lost to the Sixers, 110-102.
(via @dem389)
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) November 19, 2022
Όμως υπήρχε… και άλλος λόγος για τα νεύρα του Γιάννη. Νωρίτερα και δη στην άλλη μπασκέτα, ο Μόντρεζλ Χάρελ του είχε πάρει τη μπάλα όταν σούταρε βολές και του έλεγε «εδώ δεν είναι το γαμ@@@νο Μιλγουόκι, ξεκουμπίσου και φύγε».
Λίγο έλειψε να γίνει… ροντέο από το πουθενά καθώς ο Αντετοκούνμπο -και όπως ανέφερε το The Athletic- του είπε «κάνω την γαμ@@@η δουλειά μου» ενώ ο Χάρελ άρχισε να απειλεί και τον Θανάση Αντετοκούνμπο ότι θα τον… δείρει.
Giannis Antetokounmpo tried to work on his free throws after shooting 4-of-15 vs. the Sixers.
Montrezl Harrell took the ball away, yelling, “This isn’t f**king Milwaukee. Get that sh*t outta here.”
Giannis went to get a ball, and then this happened:pic.twitter.com/HqZ7vZLvBj https://t.co/40CiggvNNh
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) November 19, 2022
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
- ΖΟRΜΠΑΣ: Λόγια και Εικόνες – Στο μυαλό του Νίκου Καζαντζάκη μέσα από τα μάτια του Soloύp
- ΕΛΑΣ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πρώτη φορά βλέπουμε οι ληστές να απαιτούν συγγνώμη από τα θύματά τους
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την απώλεια του Επίτιμου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη – Σπυρίδωνα Τέντε
- ΟΠΕΚΕΠΕ: «Συγγνώμη» απαιτεί ο Μητσοτάκης και βλέπει «αθλιότητες» πίσω από το «γαλάζιο» σκάνδαλο

