Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

Σεπόλια: Πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η 12χρονη για την υπόθεση παιδοβιασμού στα Σεπόλια

Παιδοβιαστές πλήρωναν μέσω ίντερνετ για να δουν φωτογραφίες της 12χρονης, σε μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη που έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης στα Σεπόλια, ενώ οι έρευνες στρέφονται και προς αυτούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 12χρονη έδωσε στοιχεία για αυτούς στη νέα κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού στα Σεπόλια, καθώς τους αναγνώρισε και ανέφερε τα μικρά ονόματά τους, αποκαλύπτοντας ότι πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για να πάρουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη

Οι φωτογραφίες διακινούνταν μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που είχε ανοίξει προφίλ στη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αφήσουν ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία είναι στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να οδηγηθούν για κατάθεση.

Ειδικότερα, τα στοιχεία τους είναι στα χέρια της ανακρίτριας και αναμένεται να τους καλέσει για εξηγήσεις σύντομα ώστε να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις για τις κατηγορίες της κατοχής ή και διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο που τους αποδόθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει καταθέσει ένας 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, επειδή μίλησε με τη 12χρονη και έλαβε φωτογραφίες της ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία των 3 νέων προφυλακιστέων για την υπόθεση του Κολωνού.

Μάρτυρας -κλειδί «καίει» τον Μίχο για τον οίκο ανοχής

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού και τον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να πήγαινε τη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος έφερε στο «φως» το Star. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την ανήλικη, ακόμα μια γυναίκα «καίει» τον Ηλία Μίχο με την κατάθεσή της.

Η γυναίκα που «καίει» τον 53χρονο κατηγορούμενο για τον οίκο ανοχής είναι εκείνη που μισθώνει και το ακίνητο. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατάθεσή της δίνει νέα στοιχεία για την έρευνα.

Λίγες ώρες μετά, η μικρούλα επιβεβαίωσε στις αρχές, στην τρίτη της κατάθεση, ότι ο Μίχος την οδηγούσε σε ραντεβού σε συγκεκριμένο οίκο ανοχής στην περιοχή του Κεραμεικού. Η γυναίκα αποκάλυψε και το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον οίκο ανοχής.

«Τον Μάιο του 2022 πήγα στο στούντιο για να πάρω το ενοίκιο των 300 ευρώ και τότε είδα έναν άντρα να βγαίνει από τον οίκο. Μετά από λίγο βρήκε μία κοπέλα, η οποία μου φάνηκε πολύ κάτω των 18 ετών και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Όταν είδα στην τηλεόραση τον Μίχο, ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτός ο άνδρας που είδα τον Μάιο να βγαίνει από τον οίκο ανοχής .Ο Μίχος μόλις με είδε στα δικαστήρια «πάγωσε»», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, το στούντιο εδώ και έξι χρόνια το εκμεταλλεύεται ένα άτομο με το όνομα Β., ο οποίος και το διαχειρίζεται.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024