Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προβλημάτισε το Βέλγιο πριν το Μουντιάλ

Προβλημάτισε το Βέλγιο πριν το Μουντιάλ

Στην πρόβα τζενεράλε πριν το Μουντιάλ το Βέλγιο ηττήθηκε με 1-2 από την Αίγυπτο σε φιλικό παιχνίδι.

Προβληματική εικόνα έδειξε το Βέλγιο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και την πρεμιέρα του με τον Καναδά στις 23 Νοεμβρίου, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Αίγυπτο σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Κουβέιτ.

Την ίδια ώρα η Σερβία έκανε… φύλλο και φτερό το Μπαχρέιν επικρατώντας με 5-1 στο δικό της τελευταίο τεστ πριν από την πρεμιέρα της με τη Βραζιλία στον 7ο όμιλο. Οι Βέλγοι έπαιξαν χωρίς τον Ρομέλου Λουκακού που ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος και παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν έβγαλαν την επιθετικότητα που περίμενε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Στο 33’ μετά από λάθος του Ντε Μπρόινε έξω από την περιοχή, ο Μοχάμεντ έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Αίγυπτος βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Τρεζεγκέ ενώ το μόνο που κατάφερε το Βέλγιο ήταν να μειώσει στο σκορ στο 76′ με τον Οπεντά μετά από ασίστ του Καράσκο.

Στο «Bahrain National Stadium» της πόλης Ρίφα η Σερβία ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Τάντιτς στο 8’ έκανε το 1-0 για τους «πλάβι» με τον Χιλάλ να ισοφαρίζει στο 15’ με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ήρθε… καταιγίδα από γκολ από την πλευρά των Σέρβων με τους Τάντιτς (50’), Βλάχοβιτς (51’), Τζούρισιτς (87’) και Γιόβιτς (89’) που διαμόρφωσαν τον τελικό 5-1.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024