Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι μετέτρεψαν δάσος σε χωματερή στην Παιανία

Άγνωστοι μετέτρεψαν δάσος σε χωματερή στην Παιανία

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε δασική έκταση του Δήμου Παιανίας, όπου εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, 160 τόννοι εύφλεκτων απορριμμάτων που άγνωστοι εναπόθεσαν εκεί.

Αυτά που συμβαίνουν ξεπερνούν την λογική στο Δήμο Παιανίας. Άγνωστοι μετέτρεψαν μια ολόκληρη δασική έκταση σε σκουπιδότοπο με εκατοντάδες λάστιχα και άλλα εύλεκτα υλικά σε πολύ κοντινή απόσταση με τον αστικό ιστό.

Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, περισσότερους από 160 τόνους απορριμμάτων απομάκρυνε από την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ο Δήμος με μια διευρυμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες μετά την παρέμβαση της ΕΛΑΣ και την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ο Δήμαρχος προσθέτει μεταξύ άλλων στην τοποθέτηση του:

«Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, γκρεμίζοντας και απομακρύνοντας παράνομες εγκαταστάσεις.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τις συνέπειες των πράξεων ασυνείδητων που εκμεταλλεύονται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τη δράση συγκεκριμένων και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον τόπο μας χωματερή εναποθέτοντας απορρίμματα που οφείλουν έναντι κόστους να οδηγήσουν σε ειδικές εγκαταστάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως μερικά μόνο εικοσιτετράωρα μετά τον καθαρισμό οι υπηρεσίες εντόπισαν εκ νέου μεγάλο όγκο απορριμμάτων».

*Πηγή φωτογραφιών: Fb Δημάρχου Παιανίας

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024