Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια του ΑΠΘ βρήκε βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση
Ήταν στην είσοδο του κτηρίου της Πολυτεχνικής Σχολής.
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μετά τις πορείες για την 49η Επέτειο για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πολυτεχνική Σχολή και πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυροτεχνήματα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. Δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.
Η αποχώρηση των βανδάλων από τον πανεπιστημιακό χώρο αποκάλυψε το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Σήμερα το πρωί, συνεργεία καθαρισμού έδωσαν τη δική τους “μάχη” προκειμένου ο χώρος της Πολυτεχνικής Σχολής να καθαριστεί και η λειτουργία της να γίνει απρόσκοπτα.
Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το thestival.gr, έπεσαν πάνω σε ορισμένα πολεμοφόδια των κουκουλοφόρων. Συγκεκριμένα, καθαρίστρια εντόπισε βόμβες μολότοφ έτοιμες προς χρήση μέσα σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, την οποία είχαν εναποθέσει στην είσοδο του κτηρίου της Πολυτεχνικής Σχολής.
- Κηφισιά-ΑΕΛ NOVIBET 1-1: «’Εμφραγμα» στο 89’ για τη Θεσσαλική ομάδα
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Εντοπίσθηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και κινητό τηλέφωνο
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του «δικεφάλου» για το παιχνίδι με Παναιτωλικό
- Ανατροπή στην υπόθεση της Φοινικούντας: Ο 22χρονος που είχε παραδοθεί ως συνεργός ήταν τελικά ο εκτελεστής
- Οβιέδο – Μπέτις 1-1: Πήραν τον βαθμό στο φινάλε οι Σεβιγιάνοι
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η αυτοκρατορία επιτίθεται


