Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στηβ Μιλάτος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αντί να την παινέψουν, έπεσαν να τη φάνε»

Στηβ Μιλάτος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Αντί να την παινέψουν, έπεσαν να τη φάνε»

Αποκαλύψεις από τον πρώην συνεργάτη της παρουσιάστριας

Στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε ο Στηβ Μιλάτος, ενώ παράλληλα πήρε θέση στην κόντρα της με την Φωτεινή Πετροπούλου.

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother σημείωσε ότι ποτέ δεν είναι αργά για κάποιον να μετανιώσει για τις πράξεις του και εξέφρασε την άποψη πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τώρα που περιμένει το πρώτο της παιδάκι καταλαβαίνει τα λάθη της και γίνεται καλύτερος άνθρωπος.

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι, για το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε την καλύτερη περίοδο της ζωής της», είπε αρχικά ο Στην Μιλάτος στη «Super Κατερίνα».

Και πρόσθεσε: «Τώρα που γίνεται μητέρα, νομίζω ότι αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα για το παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό, έπεσαν να τη φάνε».

Αναφορικά με την κόντρα της παρουσιάστριας με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, δήλωσε: «Πιστεύω ότι ήταν και δικό της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της».

Όσο για τη δική του συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο παρελθόν, αποκάλυψε: «Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κωνσταντίνα. Ίσως αντιδρούσε έτσι, γιατί την κουτσομπόλευαν και ίσως, αυτή η στάση να ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μια συγγνώμη βέβαια. Δεν αναιρεί την πράξη και τη σκέψη.

Την Φωτεινή δεν τη γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024