Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
TikTok: Η Josephine απαντά σε θαυμαστή που της έκλεψε την αφίσα

TikTok: Η Josephine απαντά σε θαυμαστή που της έκλεψε την αφίσα

«Φίλε μου έχω έρθει στο σημείο που μου πήρες την αφίσα...»

Ένας δημιουργός κωμικού περιεχομένου στο Tik Tok επιχείρησε να ξεκρεμάσει την αφίσα της Josephine από μια κολόνα. Και με σκάλα, όμως, δεν έφτανε τόσο ψηλά. Έπειτα, τοποθέτησε τη σκάλα πάνω σε ένα αμάξι και σκαρφάλωσε, μα πάλι δεν τα κατάφερε. Αποφασισμένος, πήγε σε δεύτερη κολόνα, όπου τελικά πήρε την αφίσα από το δρόμο και την έβαλε στο δωμάτιό του.

Το βίντεο κατέληξε στη σελίδα For You πολλών χρηστών στην πλατφόρμα. Έγινε viral και τράβηξε την προσοχή της ίδιας της Josephine. Η τραγουδίστρια με τη σειρά της ανέβασε το δικό της βίντεο από εκείνο το σημείο που ο TikToker είχε κλέψει την αφίσα της, με λεζάντα «αγνοείται η αφίσα μου». Δείτε τι του απάντησε…

Το βίντεο:

«Φίλε μου έχω έρθει στο σημείο που μου πήρες την αφίσα», είπε η Josephine. «Παρακαλώ να αντικατασταθεί στο καμαρίνι μου» πρόσθεσε κλείνοντας το μάτι, χτες το βράδυ. Ο αλγόριθμος του TikTok σύντομα έφερε το βίντεο όλους τους χρήστες που είχαν γίνει μάρτυρες στην «κλοπή της αφίσας». Η απάντηση συγκέντρωσε πάνω από 500.000 προβολές και τουλάχιστον 65 χιλιάδες like.

@josephinewendelΑγνοείται η αφίσα μου. ❤️‍🔥♬ original sound – JOSEPHINE WENDEL

Τα σχόλια πήραν φωτιά. «Ρε κοίτα να δεις που θα τη ρίξει» και «επιθετικό μάρκετινγκ», ήταν μερικές από τις εκατοντάδες παρατηρήσεις. Άλλοι ζήλεψαν από το γεγονός ότι η Josephine απάντησε στο βίντεο: «με την αφίσα του Harry Styles λέτε να πετύχει;», αναρωτήθηκαν αν θα έπιανε και με άλλους καλλιτέχνες το «κόλπο».

Ο TikToker δεν τα παράτησε και έβαλε σκοπό να ξαναπάει τρέχοντας σε εκείνο το μέρος που οι δυο τους συναντιούνται ετεροχρονισμένα. Μάλιστα της ζήτησε αυτόγραφο ακούγοντας το «Kyma Mou». Οι χρήστες περιμένουν να δουν αν η Josephine θα ανταποκριθεί ξανά ή ακόμη και αν θα συναντηθούν τελικά στο καμαρίνι της για να βγάλουν μαζί TikTok.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024