Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα στρώμα;

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα στρώμα;

Ο ξεκούραστος ύπνος είναι πρωταρχικής σημασίας. Κοιμηθείτε καλά το βράδυ και θα αισθανθείτε ανανεωμένοι, δυνατοί και ικανοί να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση της καθημερινότητας και να απολαύσετε όλα όσα σας κάνουν ευτυχισμένους. Αλλά αν υποφέρετε από μια δύσκολη νύχτα τότε σίγουρα θα περνάτε την επόμενη μέρα ταλαιπωρημένοι, και εξαντλημένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ένα υπέροχο στρώμα που είναι κατάλληλο για εσάς μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Προστατεύει, στηρίζει και υποστηρίζει το σώμα σας σε κάθε θέση καθώς περνάτε στον ύπνο REM. Φυσικά, ένα καλό στρώμα δεν είναι συνήθως φθηνό – είναι μια επένδυση. Ευτυχώς, την πλειονότητα των στρωμάτων υψηλής ποιότητας μπορούμε να τα βρούμε σε καλύτερες τιμές κατά τη διάρκεια τριών ετήσιων μεγάλων εκπτώσεων, και να διαλέξουμε έτσι και τους τύπους στρωμάτων χωρίς να λυπόμαστε τα χρήματα που ξοδεύουμε.

Οι μεγάλες εκπτώσεις

Οι εκπτώσεις για την Μαύρη Παρασκευή ημέρα γνωστή αλλιώς και ως  Black Friday αλλά και η Δευτέρα που ακολουθεί με εκπτώσεις στις online αγορές, η Cyber ​​Monday, προσφέρουν εκπτώσεις σε πολλά στρώματα με αφρό μνήμης αλλά και υβριδικά στρώματα σε κουτί. Η Μαύρη Παρασκευή είναι πάντα η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και φέτος θα γιορταστεί στις 25 του μήνα με μεγάλες προσφορές που έχουν προανακοινώσει όλα τα μεγάλα καταστήματα με διαφημίσεις τους όπως βλέπουμε χαρακτηριστικά στο Lidl φυλλάδιο. Οι τιμές συχνά αποτελούν τις καλύτερες εκπτώσεις που βλέπουμε όλο το χρόνο, αφού στο Lidl μπορούμε να βρούμε στρώματα με περίπου 100 ευρώ, αλλά προσοχή – το απόθεμα είναι περιορισμένο και τα τεμάχια σε προσφορά εξαντλούνται γρήγορα, καλό θα είναι λοιπόν να έχετε κάνει την έρευνά σας νωρίτερα και να είστε έτοιμοι πρωί -πρωί στο κατάστημα της περιοχής σας να “χτυπήσετε” το στρώμα που σας αρέσει στη πιο συμφέρουσα τιμή.

Αν δεν προλάβετε τη Black Friday και τη Cyber Monday, στα μέσα Φεβρουαρίου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγοράσετε ένα στρώμα σε μειωμένη τιμή. Και φυσικά η τρίτη μεγάλη περίοδος εκπτώσεων σε στρώματα, κρεβάτια και όλα τα σχετικά με έναν γαλήνιο ύπνο έρχεται το καλοκαίρι. Τότε όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου παρέχουν επίσης εξαιρετικές τιμές σε στρώματα, με εκπτώσεις σε πολλές μάρκες στρωμάτων. Φυσικά οι μικρότερες ενδιάμεσες εκπτώσεις όπως είναι το δεκαήμερο προσφορών του Μαΐου, προσφέρει επίσης κάποιες καλύτερες τιμές, αλλά συνήθως δεν είναι τόσο καλές όσο οι προαναφερθείσες εκπτώσεις. Επομένως, εάν μπορείτε να περιμένετε για μια μεγάλη γιορτή εκπτώσεων, φροντίστε να το κάνετε.

Πώς να βρείτε το καλύτερο στρώμα για εσάς

Επειδή τα στρώματα είναι τόσο δαπανηρά, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με το είδος που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Η ομάδα ειδικών ύπνου του Sleepadvisor έχει έναν εύχρηστο οδηγό για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο στρώμα που θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το πολύ κόσμο. Συνιστούν να πάτε σε ένα κατάστημα και να δοκιμάσετε μόνοι σας στρώματα πριν αγοράσετε. Ακόμη και οι έμποροι λιανικής πώλησης στρώματος σε κουτί, προσφέρουν πλέον βιτρίνες καταστημάτων όπου μπορείτε να δοκιμάσετε στρώματα. Εάν επιλέξετε να αποφύγετε τις δοκιμές, σας συνιστούμε να γνωρίζετε τουλάχιστον ποιο επίπεδο σκληρότητας θέλετε και εάν θέλετε ένα παραδοσιακό στρώμα με ελατήρια, ένα υβριδικό στρώμα ή ένα στρώμα αφρού.

Αφού περιορίσετε λίγο τις επιλογές σας, ενεργοποιήστε ειδοποιήσεις για προσφορές από μάρκες στρωμάτων που σας αρέσουν στο Twitter ή το Instagram. Mπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις προσφορές στρώματος όταν εμφανιστούν. Ακόμη και τότε, εξακολουθούμε να συνιστούμε να μην συμβιβαστείτε με έκπτωση λιγότερο από 15% στην τιμή καταλόγου. Αυτό είναι συνήθως η βάση για μια αξιοπρεπή πώληση στρώματος. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις τιμής για οποιοδήποτε στρώμα που πωλείται μέσω Skroutz και φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας στρώμα για να παρακολουθείτε τις διακυμάνσεις των τιμών κατά τη διάρκεια του έτους. Απλώς κάντε κλικ στην  επιλογή “εξέλιξη τιμής” κάτω από το στρώμα που σας ενδιαφέρει.

Αυτά από εμάς. Ελπίζουμε να αγοράσετε το ιδανικό στρώμα για εσάς στις φετινές προσφορές για γαλήνιους ύπνους! 

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024