Κρήτη: Νεαρός έκοψε τις φλέβες του σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο
Τον βρήκαν έγκαιρα
Σε λιγότερο από 24 ώρες σημειώθηκε και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.
Αυτή τη φορά, πρόκειται για τουρίστα μόλις 25 χρονών ο οποίος επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του μέσα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.
Πρόλαβαν
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άμεσα η πράξη του έγινε αντιληπτή και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το οποίο και εφημερεύει.
Το ευτύχημα είναι ότι τα τραύματα ήταν επιφανειακά ενώ ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- Η διατροφή που κρατά το κουνέλι σας υγιές, δραστήριο και χαρούμενο
- Οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 – Ποιοι κυριαρχούν, ποιοι υποχωρούν και πού βρίσκεται η Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος σε πτήση – Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης
- Λάσπη στον ανεμιστήρα από Π.Μαρινάκη κατά Τσίπρα – Καμία απάντηση στο «κατηγορώ» του προέδρου της ΕΛΑΣ κατά κυβέρνησης
- Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το εντυπωσιακό μοντέλο του GNTM 2 στη Μύκονο
- Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός – «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442