Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Genesis X Convertible Concept: Εξωστρεφής γοητεία

Genesis X Convertible Concept: Εξωστρεφής γοητεία

Mε ένα εντυπωσιακό, ανοιχτό πρωτότυπο που επικαλείται το συναίσθημα η Genesis δείχνει τις δυνατότητές της αλλά και τις μελλοντικές προθέσεις της για το μέλλον από την έκθεση του Los Angeles

To πολυτελές σκέλος της Hyundai επεφύλαξε για την έκθεση του Los Angeles ένα εντυπωσιακό όσο και ταιριαστό για την ηλιόλουστη δυτική ακτή των ΗΠΑ, ένα εντυπωσιακό ανοιχτό πρωτότυπο, ονόματι Genesis X Convertible.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, οι πληθωρικά διαμορφωμένες επιφάνειες του concept αποτυπώνουν τον «σχεδιαστικό κώδικα Athletic Elegance στην καθαρότερη μορφή του». Ταυτόχρονα όσοι παρακολουθούν τα πρωτότυπα που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς η κορεατική φίρμα θα βρουν πλήθος ομοιότητες με τα προγενέστερα Genesis X και Genesis X Speedium Coupe, στις καθαρές γραμμές, τους διογκωμένους θόλους και τα λιτά  γεωμετρικά, αλλά ευμεγέθη φωτιστικά σώματα με τον χαρακτηρισμό σχεδιασμό που είναι συνυφασμένος με την Genesis.

Η ειδοποιός διαφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι η αξιοποίηση μιας μεταλλικής αναδιπλούμενης οροφής η οποία ενσωματώνει μια πανοραμική ηλιοροφή.

Την εικόνα συμπληρώνουν ένα ducktail spoiler και οι εξαιρετικά κοντοί πρόβολοι που υπόσχονται να μεγιστοποιήσουν την προσφερόμενη άνεση αν και το συγκεκριμένο πρωτότυπο υιοθετεί τετραθέσια διάταξη όπως ακριβώς και τα Χ και τα Χ Speedium Coupe, αλλά και ένα ανάλογο οδηγοκεντρικό concept.

H επίσημη σύσταση σε ό,τι αφορά το εσωτερικό αναφέρει ότι αντλεί την έμπνευσή του από την παραδοσιακή κορεατική αρχιτεκτονική και τις στέγες των σπιτιών. Εξ ου και η απόχρωση που έχει χρησιμοποιηθεί, η οποία ονομάζεται Giwa Navy, χρησιμοποιείται συχνά στα κεραμίδια που χρησιμοποιούνται στις στέγες των Κορεατών.

Η κορεατική φίρμα δεν δίνει διευκρινίσεις για το είδος του ηλεκτρικού συνόλου που εφοδιάζει το πρωτότυπο αν και το κρισιμότερο ερώτημα είναι κατά πόσο η Genesis σκοπεύει να κατασκευάσει κάποιο από τα πρωτότυπα της συγκεκριμένης σειράς.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024