Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει τις επόμενες ώρες την υποψηφιότητά του

Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει τις επόμενες ώρες την υποψηφιότητά του

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με τη Washington Post.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του το βράδυ της Τρίτης (σ.σ. τα ξημερώματα της Τετάρτης, ώρα Ελλάδας), από την ιδιωτική λέσχη του Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

Με αλλαγές η νέα κούρσα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας, η εκστρατεία του Τραμπ για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος θα είναι περισσότερο «μαζεμένη» και «μικρότερη» σε μπάτζετ σε σύγκριση εκείνη για τις εκλογές του 2020, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έχει έναν επικεφαλής καμπάνιας αλλά πολλούς διαφορετικούς συμβούλους.

Αλλαγή αναμένεται και στην έδρα της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία φαίνεται πως μετακομίζει από την πρωτεύουσα στη νότια Φλόριντα.

Σύμφωνα με τη Washington Post, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει στο πλευρό του ως κορυφαίους συμβούλους τον Κρις Λα Σιβίτα, την Σούζι Γουάιλς και τον Μπράιαν Τζακ.

Παράλληλα, δεν φαίνεται προς το παρόν να λαμβάνουν ενεργό ρόλο η κόρη του, Ιβάνκα, και ο γαμπρός του, Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ η Κελιάν Κόνγουεϊ, που είχε χειριστεί ως επικεφαλής την εκστρατεία του 2016, θα έχει μικρότερη συμμετοχή.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024