Άναψαν τα αίματα, στον τηλεοπτικό «αέρα» το πρωί της Τρίτης. Για ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, «σφάχτηκαν», αυτή τη φορά με αφορμή, τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρέσβη κατά την οποία επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης της ελληνογαλλικής συμφωνίας.
Η κόντρα, ξεκίνησε όταν ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
«Είστε επικίνδυνοι »- «Γι αυτό μας παρακολουθούσατε;»
-«Είστε επικίνδυνοι για τα εθνικά συμφέροντα. Παίζεται τον ρόλο του πράκτορα του Ερντογάν. Είστε πράκτορες του Ερντογάν», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
-«Γι’ αυτό μας παρακολουθούσατε; Επειδή είμαστε πράκτορες του Ερντογάν;», ήταν η άμεση απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη, με την συζήτηση να ξεφεύγει και να ξεσπά άγριος καβγάς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων