Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι διαφορές του πρώτου γύρου σε σχέση με πέρσι: Μεγάλος κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

Οι διαφορές του πρώτου γύρου σε σχέση με πέρσι: Μεγάλος κερδισμένος ο Παναθηναϊκός

Χαοτική η βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο, σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Που βρίσκονται οι υπόλοιποι…

Ο πρώτος γύρος της Super League ολοκληρώθηκε και με τη… βούλα για όλους τους «μεγάλους» το βράδυ της Κυριακής.

Μεγάλος κερδισμένος της βραδιάς, ήταν φυσικά ο Παναθηναϊκός. Το «τριφύλλι» έκλεισε με νίκη και σε συνδυασμό με το «Χ» του Καραϊσκάκη, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, κατάφερε να ξεφύγει και άλλο, καθώς η Ένωση βρίσκεται πλέον στο -8, ενώ οι Ερυθρόλευκοι στο -12.

Το σημαντικότερο ωστόσο για τον Παναθηναϊκό σε αυτόν τον πρώτο γύρο, ήταν το γεγονός ότι εκείνος έκανε τη δουλειά του. Κατάφερε σε 13 αγωνιστικές να βρει 12 «τρίποντα», αφήνοντας δύο βαθμούς μονάχα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Αναμενόμενα λοιπόν, η βαθμολογική του συγκομιδή για τον πρώτο γύρο, σε σχέση με εκείνη της περασμένης σεζόν είναι τεράστια. Στο συγκεκριμένο σημείο της περασμένης σεζόν, το «τριφύλλι» είχε «μαζέψει» μόλις 20 βαθμούς.

Φέτος, μετά από 13 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 37 βαθμούς, 17 περισσότερους από εκείνους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου!

Από εκεί και πέρα, για την 2η ΑΕΚ η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, παρότι η αγωνιστική της εικόνα είναι σε άλλο επίπεδο. Η Ένωση έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές, δύο περισσότερους από εκείνους που είχε σε αυτό το σημείο της περασμένης σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό υπάρχει επίσης διαφορά, ωστόσο αρνητική. Την περασμένη σεζόν, σε αυτό το σημείο της, οι Ερυθρόλευκοι είχαν 35 βαθμούς, δέκα περισσότερους από όσους έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μέχρι στιγμής.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, παρότι βρίσκεται σε μια μεταβατική σεζόν, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς σε αυτόν τον πρώτο γύρο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει «μαζέψει» 25 βαθμούς, τρεις περισσότερους από όσους είχε πέρσι μετά το «κλείσιμο» του πρώτου γύρου.

Βαθμολογικό κέρδος παρουσιάζει και ο Άρης, καθώς οι «κίτρινοι» έχουν καταφέρει να «μαζέψουν» 21 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από όσους είχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024