Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Τώρα οι διαφορές δεν είναι δίκαιες, αλλά στο τέλος θα είναι»

Μίτσελ: «Τώρα οι διαφορές δεν είναι δίκαιες, αλλά στο τέλος θα είναι»

Ο Μίτσελ μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της διακοπής για το Μουντιάλ.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο της Superleague, και πλέον θα κοιτάξει να εμφανιστεί πανέτοιμος μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στο παιχνίδι με την Ένωση, στην προετοιμασία και τα φιλικά που έχουν κλείσει οι Ερυθρόλευκοι, αλλά και για τις διαφορές στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το ματς και το εάν έπρεπε να αποβληθεί ο Άμραμπατ: «Ναι, έπρεπε να είχε δοθεί κίτρινη κάρτα και να είχε αποβληθεί. Μία δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί ότι παίξαμε με μία δυνατή ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε από την αρχή όπως και στο βδεύτερο μέρος. Στο πρώτο δεν τολμήσαμε να πιέσουμε τόσο τον αντίπαλο.

Ήμασταν αρκετά αγχωμένοι όταν είχαμε τη μπάλα. Ζητήσαμε από τους παίκτες να παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο όπως το είχαμε προετοιμάσει και η ομάδα μπήκε καλά. Ο Χάμες μας έδινε το πλεονέκτημα. Μετά ήρθε η διακοπή που ευνόησε την ΑΕΚ. Είναι παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα και ήξεραν το τι έπρεπε να κάνουν. Αυτό που δεν αρνούμαι είναι πως οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια σήμερα».

Για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου: «Πρώτον, ο Σωκράτης έχει κάνει ένα άριστο παιχνίδι ως παίκτης και ως αρχηγός. Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός και θα επανέλθει μόλις ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε πέντε εβδομάδες να δουλέψουμε με την ομάδα. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. Το θέλουν πολύ οι παίκτες. Σε αυτό το διάστημα δεν έχουμε δουλέψει πολύ με τους παίκτες. Αυτός είναι ο στόχος των προπονητών. Να βελτιωθούν κάποια κενά».

Για την προετοιμασία για Ισπανία: «Πραγματικά υπάρχει πλάνο για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Με άφιξη εκεί στις 28 Νοεμβρίου και διάρκεια προετοιμασίας έως και 8 Δεκεμβρίου. Έχουμε προγραμματισμένα φιλικά την 1η Δεκεμβρίου με Κόβεντρι, στις 4 του μήνα με βελγική ομάδα και έχουμε μία αμφιβολία για τις 7 Δεκεμβρίου, διότι θα παίξουμε ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Θα δούμε το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνει μείωση του ρόστερ και προτιμούμε και θέλουμε να δώσουμε χώρο στην ακαδημία».

Για τη βαθμολογία, το ποδόσφαιρο της ΑΕΚ και το εάν αυτή είναι δίκαιη: «Πρέπει να δεχθούμε τη βαθμολογία όπως και τη δουλειά που έχει γίνει πριν στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πραγματικά πως το καλύτερο ποδόσφαιρο το έχει παίξει έως τώρα η ΑΕΚ.

Είναι έκπληξη που είναι μακριά από την πρώτη θέση. Τώρα στη μέση της χρονιάς δεν είναι δίκαιες οι διαφορές αλλά στο τέλος θα είναι. Προσωπικά όμως με τον μέγιστο σεβασμό στην Ελλάδα μου φαίνεται απίστευτο πως δεν διορθώνεται τίποτα με το να μην παίζουν Έλληνες διαιτητές. Βλέπουμε τα ίδια προβλήματα.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με τους Έλληνες διαιτητές δεν το βλέπουμε γιατί βλέπουμε ίδια διαιτησία στη Λεωφόρο με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Εάν ρίχνουμε την ευθύνη στους διαιτητές μόνο τότε δεν θα τη ρίχνουμε στους αρμόδιους και εκεί που πρέπει.

Ίσως να μην αξίζουν οι Έλληνες διαιτητές τέτοια αντιμετώπιση και ως προς τα ντέρμπι. Μιλώ με τον μέγιστο σεβασμό. Εάν θέλουμε να δώσουμε σημασία στο ελληνικό Πρωτάθλημα να δώσουμε σημασία σε όλα. Δεν είμαι σίγουρος πως αυτό που είδαμε στη Λεωφόρο ότι δεν θα το βλέπαμε με Έλληνα διαιτητή. Το να είσαι διαιτητής είναι τόσο δύσκολο όσο προπονητής γιατί δεν θα τους αφήνεις όλους ευχαριστημένους».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024