Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Μίτσελ: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Ο Ισπανός μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (0-0), για την 13η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αήττητος για 16ο σερί παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα και η ομάδα του είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. «Είναι δύσκολο να ζητήσω παραπάνω από τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός:

«Ήταν δύσκολο. Στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ, στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, το γκολ ακυρώθηκε κάτι που έδειξε όμως πόσο ανεβήκαμε. Ήταν πραγματικά ένας πολύ καλός αντίπαλος η ΑΕΚ και μας δυσκόλεψε πολύ.

Μας επηρέασε η διακοπή. Ήμασταν εμείς η ομάδα που πίεζε περισσότερο, όμως η διακοπή βοήθησε τον αντίπαλό μας να έχει δυνάμεις. Είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ζητήσω παραπάνω από τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε».

Για τη διακοπή: «Έχουμε πέντε βδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε σε διάφορα κομμάτια. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά για να έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε πράγματα, κάτι που δείξαμε στα παιχνίδια με τις ομάδες που ήταν από πάνω μας».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024