Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Ανατροπή σε 8′ και τρίποντο… ανάσα

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 2-1: Ανατροπή σε 8′ και τρίποντο… ανάσα

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έφεραν… τούμπα το ματς στα τελευταία λεπτά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-1.

Επρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης ο ΟΦΗ (τελευταίο τρίποντο στις 4 Σεπτεμβρίου). Οι Κρητικοί αν και βρέθηκαν στα… σχοινιά, κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς με τον Λεβαδειακό (2-1).

Το αποψινό τρίποντο έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στους γηπεδούχους, που ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη. Στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους ο ΟΦΗ, πάντα προτελευταίος με 7 ο Λεβαδειακός.

Μέσα σε 8 λεπτά (74′ και 82′), οι Κρητικοί ανέτρεψαν την κατάσταση και ευελπιστούν σε μια καλύτερη συνέχεια. Μοιραίος και… ωραίος ο Ντουρμισάι, που σημείωσε αυτογκόλ και το τέρμα της νίκης για τον ΟΦΗ.

To ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Ο βρακάς εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ντουρμισάι άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανδά για το 0-1 μόλις στο 1ο λεπτό.

Μάλιστα, στο 48′, ο Λεβαδειακός σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Γιαννιώτης υποδέχθηκε την πάσα του Σκβάρκα και εκτέλεσε από πλεονεκτική θέση όμως ο Βούρος παρενέβη με σωτήριο τάκλιν.

Ο… διακόπτης για τον ΟΦΗ γύρισε στο τελευταίο τέταρτο. Στο 74′ ο Νέιρα συνδυάστηκε με τον Τοράρινσον και με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Μάρκοβιτς για το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε 8 λεπτά μετά. Ο Μπιφουμά έκανε γύρισμα από τα αριστερά, με τον Ντουρμισάι να πλασάρει στην κενή εστία για το τελικό 2-1.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Περέα, Μεγιάδο (Ντιουσέ 74′), Μπουζούκης (Τζου 61′), Μπαλογάννης (Νέιρα 74′), Ντίκο (Μπιφουμά 74′), Ντουρμισάι (Στάϊκος 87′).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Βήχος, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Τσάπρας, Βρακάς, Γιαννιώτας, Νίκας, Σκβάρκα (Σακό 89′), Χάμοντ, Δούμτσιος (Πέτρε 79′).

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024