Έπος: Ομάδα… 7ης κατηγορίας στην Αγγλία ζήτησε δανεικό τον Χάαλαντ
Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ κι έτσι ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα έχει ένα μεγάλο διάστημα αποχής από το ποδόσφαιρο, με την Άστον Γιουνάιτεντ να έρχεται να δώσει τη λύση.
Και ποια ομάδα στον κόσμο δεν θα ήθελε να έχει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο ενεργητικό της. Ο Νορβηγός επιθετικός έχει σαρώσει όλα τα ρεκόρ τη φετινή σεζόν στην Premier League και σκοράρει ασταμάτητα. Πάντως για τον επόμενο περίπου ένα μήνα θα βρίσκεται εκτός αγωνιστικού ρυθμού μιας και η εθνική ομάδα της χώρας του δεν κατάφερε να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Τη λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα ήρθε να δώσει η… άσημη Άστον Γιουνάιτεντ, μια ομάδα που αγωνίζεται στην 7η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία μέσα από ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως προσέγγισε τους πρωταθλητές, επιδιώκοντας τον δανεισμό του Χάαλαντ για όσο καιρό κρατήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Με τους πρωταθλητές Αγγλίας να μην έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, προσεγγίσαμε τους γείτονές μας στο Έτιχαντ προκειμένου να διατηρήσουμε τον Χάλαντ σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει καλά στην ομάδα μας», αναφέρει η ευρηματική και χιουμοριστική ανακοίνωση της Άστον.
???? ???????? – ?????? ???????#aufc can confirm that an approach has been made for @ManCity striker Erling Haaland.
?https://t.co/VvWbpqdd0e#oneclub pic.twitter.com/8tzAq9o2Sy
— Ashton United FC (@AshtonUnitedFC) November 14, 2022
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442