Με φόντο την υπόθεση των υποκλοπών συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, στην οποία θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και να πει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί σκόπιμα να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση και στον ίδιο, χωρίς να αποδεικνύεται τίποτα.
Ο κ. Μητσοτάκης πρόκειται να κάνει λόγο για συκοφαντίες ειδικά σε ό,τι αφορά το κακόβουλο λογισμικό Predator, ενώ στη ΝΔ υπενθυμίζουν ότι την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει νομοσχέδιο για τα παράνομα λογισμικά, ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν κλείσει η Βουλή το 2019, άλλαξε τον ποινικό κώδικα και τα σχετικά αδικήματα από κακουργήματα έγιναν πλημμελήματα.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών