Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έπιπλα σπιτιού: Οι 4 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Έπιπλα σπιτιού: Οι 4 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023

Επιλέξτε καινούριες αποχρώσεις για τη διακόσμησή του χώρου μας.

To φθινόπωρο θέλει να απολαμβάνουμε τη «ζεστασιά» του σπιτιού μας, οπότε πολλοί από εμάς αναζητούμε τρόπους για να ανανεώσουμε τους χώρους μας. Τους χώρους όπου καθόμαστε, διαβάζουμε, ή μαζευόμαστε με τους φίλους μας τα κρύα και βροχερά βράδια

Μια εύκολη και άμεση λύση για να το κάνουμε είναι επιλέξουμε καινούριες αποχρώσεις για τη διακόσμησή του χώρου μας.

Ωστόσο αν ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν μια πιο ριζική ανανέωση για τη διακόσμηση του σπιτιού τους, αλλά δεν ξέρετε ποια θα είναι τα deco trends για το 2023, θα σας παρουσιάσουμε τις επικρατέστερες τάσεις, σε σχέδια και χρώματα.

Ειδικά μάλιστα που σε λίγες μέρες είναι και η Black Friday θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε μοναδικές τιμές έπιπλα για οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας. Μέσα από την πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr θα βρείτε έπιπλα σαλονιού, τραπεζαρίας, κρεβατοκάμαρας, μικροέπιπλα ακόμα και έπιπλα για το γραφείο σας. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζουν στον χώρο σας και το SHOPFLIX.gr θα φροντίσει να σας παραδοθούν άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε για να μεταμορφώσετε το χώρο σας.

Και αν επιλέξετε την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA όλα σας τα έπιπλα θα σας παραδοθούν ταυτόχρονα σε μια αποστολή ακόμα και αν έχετε επιλέξει προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές.

Η αναζήτηση άνετων και κομψών κομματιών με έμφαση στη λειτουργία θα παραμείνει στην τάση και το νέο έτος.

1.Βιοφιλικό design

Οι σχεδιαστές και το 2023 θα συνεχίσουν να είναι… πράσινοι. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που βλέπουμε είναι η κίνηση προς τα βιώσιμα, και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά,

Τα φυσικά φινιρίσματα ξύλου γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν προϊόντα που θα έχουν ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Οι καθαρές γραμμές και τα υποτονικά χρώματα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να δημιουργήσουν μια αίσθηση ηρεμίας στα σπίτια τους.

Η γήινη παλέτα χρωμάτων (δηλ. οι αποχρώσεις της φύσης), τα vintage αντικείμενα και εκείνα από ανακυκλώσιμα υλικά, είναι μικρά makeovers που μπορείς να κάνεις για να πετύχεις το βιοφιλικό design στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

2.Επιπλα με καμπύλες

Τα έπιπλα με καμπύλες φαίνεται να κερδίζουν έδαφος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αλλωστε κυριάρχησαν και στη χρονιά που διανύουμε και σύμφωνα με τους σχεδιαστές θα παραμείνουν και το 2023.

Καμπυλωτοί καθρέφτες, στρογγυλά τραπεζάκια θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

3. Κομμάτια Vintage

Τα έπιπλα με vintage έμπνευση αναμένεται επίσης να επιστρέψουν. Με την πρόσφατη δημοτικότητα του μοντέρνου σχεδιασμού του μεσαίου αιώνα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα κομμάτια εμπνευσμένα από το ρετρό θα επιστρέψουν στη μόδα. Ανανεώστε το χώρο σας δίνοντας μια νότα από το παρελθόν αλλά με την αισθητική του μοντέρνου και υιοθετήστε ένα διαχρονικό έπιπλο στον χώρο σας.

4.Πειραματισμός με χρώματα και μοτίβα

Για σας που σας αρέσει ο πειραματισμός με το χρώματα και τα μοναδικά, που αναζητάτε εντυπωσιακά κομμάτια που θα γίνουν το επίκεντρο του δωματίου, τολμήστε το. Αν έχετε βάλει στο μάτι ένα ζωντανό, ασυνήθιστο κομμάτι εδώ και καιρό, το 2023 μπορεί να είναι η χρονιά που θα το αποκτήσετε μια και καλή! Τα μοτίβα ειδικότερα θα είναι πολύ της μόδας. Από τις ρίγες μέχρι prints τα μοτίβα φέρνουν βάθος και ενδιαφέρον στην ταπετσαρία.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024