Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακόσμηση μπάνιου: Πρακτικές συμβουλές για να το ανανεώσετε οικονομικά

Διακόσμηση μπάνιου: Πρακτικές συμβουλές για να το ανανεώσετε οικονομικά

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα κομψό και αξιοζήλευτο μπάνιο, ακολουθώντας πρακτικές και απλές συμβουλές που δεν θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Η ανανέωση του μπάνιου σας δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα ούτε δαπανηρή. Απλές συμβουλές και κόλπα διακόσμησης μπορούν να αναζωογονήσουν το μπάνιο σας, χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξετε ριζικά. Είτε φέρετε την φύση στους εσωτερικούς σας χώρους επιλέγοντας μικρά φυτά εσωτερικού χώρου, είτε επιλέξετε μερικά νέα αξεσουάρ, απλές αισθητικές παρεμβάσεις είναι αρκετές για να γίνει ολοκαίνουργιο.

Ανανέωση μπάνιου σε 3 βήματα

Για να σας βοηθήσουμε, φτιάξαμε ένα σύντομο οδηγό διακόσμησης με όλα όσα θα πρέπει να κάνετε για να τα καταφέρετε, σαν να είστε επαγγελματίες διακοσμητές. Στο SHOPFLIX.GR θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μπάνιου, σε συμφέρουσα τιμή, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα, θα παραλάβετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, σε μία παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Φέρτε την φύση μέσα

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται το μπάνιο σας είναι μια έξτρα αίσθηση φρεσκάδας, που μπορείτε να πετύχετε προσθέτοντας φυτά εσωτερικού χώρου. Είτε προσθέτετε πολλά παχύφυτα στο περβάζι σας, ένα μεγάλο φυτό στο πάτωμα ή ένα βάζο με λουλούδια δίπλα από τον νιπτήρα, τα φυτά θα του χαρίσουν υφή και χρώμα.

Ταυτόχρονα, θα απολαμβάνετε, καθώς κάνετε το μπάνιο σας, την χαλαρωτική τους δράση, διώχνοντας από πάνω σας την ένταση και το στρες μιας δύσκολης ημέρας.

Brand new αξεσουάρ μπάνιου

Δωρίστε ή πετάξτε τις παλιές, αταίριαστες πετσέτες σας και κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα ολοκαίνουργιο, απαλό σετ. Φυσικά, θα χρειαστείτε μια καινούργια κουρτίνα, που θα κρατά το νερό εντός μπανιέρας ή ντουζιέρας, όπως η Κουρτίνα Μπάνιου Ankor, που είναι πολυεστερική, αδιάβροχη και με διακόσμηση με ρίγες σε γκρι τόνους.

Είναι εύκολη στο καθάρισμα, μαλακή και ευχάριστη αν έρθει σε επαφή με το δέρμα. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνονται δώδεκα πλαστικοί κρίκοι για την εύκολη τοποθέτησή της.

Αγοράστε την από 7,90 €

Σειρά έχει το νέο πατάκι μπάνιου. Σας προτείνουμε το εξαιρετικά απαλό και ανθεκτικό Πατάκι Μπάνιου Kentia Colby, που είναι κατασκευασμένο από βαμβακερά νήματα. Με πράσινη απόχρωση, που ταιριάζει με τα φυτά σας και σε ορθογώνιο σχήμα (διαστάσεις 140Χ70) είναι ιδανικό για κάθε μπάνιο.

Για να διατηρήσετε ζωντανό το χρώμα του, προτείνεται η πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες με την χρήση χρωμοπαγίδας.

Αγοράστε το από 20,30 €

Βάλτε σε τάξη τα μικροαντικείμενα σας, από τα προϊόντα στοματικής υγιεινής μέχρι και τα απαραίτητα για την φροντίδα της επιδερμίδας σας, και «κρύψτε» τα σε καλαθάκια οργάνωσης μπάνιου. Ιδιαίτερα ταιριαστά είναι τα Σετ Διακοσμητικά καλάθια αποθήκευσης 5 τεμαχίων με λινό πανί από την ΟΕΜ.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο σετ διακοσμητικών καλαθιών αποθήκευσης, με μεταλλικό σκελετό σε ένα φίνο γκρίζο χρωματισμό, τα οποία εσωτερικά φέρουν επένδυση με λινό πανί. Θα τα βρείτε σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και μεμονωμένα για να αποθηκεύσετε από αντικείμενα μέχρι και ρούχα, όπως τα άπλυτα.

Αγοράστε το από 43,95 €

Μέχρι και τα ρολά από το χαρτί υγείας μπορούν να αποτελέσουν ένα καλαίσθητο διακοσμητικό αξεσουάρ, αν τα αποθηκεύσετε στο Πλαστικό Καλάθι Αποθήκευσης Μπάνιου της ΟΕΜ, που μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στο πλυντήριο. Πρακτικό, καλαίσθητο και σε γκρι απόχρωση ταιριάζει με το σετ των καλαθιών αποθήκευσης.

Κατασκευασμένο από πλαστικό (polyester) υλικό, είναι ανθεκτικό και μπορεί να γίνει δικό σας σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Αγοράστε από 3,95 €

Φυσικά, το μπάνιο σας δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς το καινούργιο σας καθρέφτη, που όχι μόνο θα αντικατοπτρίζει το είδωλό σας αλλά θα κάνει και το μπάνιο σας να φαίνεται μεγαλύτερο, ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του.

Ο Στρογγυλός Ξύλινος Καθρέφτης Μαργαρίτα θα αναδείξει το μπάνιο σας, κρύβοντας τυχόν ατέλειες και προβάλλοντας τα σημεία που εσείς θέλετε να τονίσετε.

Αγοράστε τον από 43,95 € 

Επιλέξτε νέα ταπετσαρία

Η διακόσμηση του μπάνιου σας με μια εύκολα αφαιρούμενη ταπετσαρία είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να του χαρίσετε νέο χρώμα και μοτίβο. Επιπλέον, θα είναι πιο εύκολο να την αλλάξετε όταν βαρεθείτε το σχέδιο και είστε έτοιμοι για την επόμενη αλλαγή. Αναζητήστε ταπετσαρίες ανθεκτικές στη θερμότητα και την υγρασία για να αποτρέψετε το ξεφλούδισμα.

Αν θέλετε να πετύχετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, επιλέξτε μια έντονη ταπετσαρία και καλύψτε μόνο έναν από τους τοίχους του μπάνιου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024