Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το viral ζευγάρι με διαφορά ύψους... μισό μέτρο – Ποια αμήχανη ερώτηση τους κάνουν συνέχεια

Το viral ζευγάρι με διαφορά ύψους… μισό μέτρο – Ποια αμήχανη ερώτηση τους κάνουν συνέχεια

Η απίστευτη ιστορία τους!

«Τα ετερώνυμα έλκονται» λέει ο λαός και στην παρακάτω περίπτωση φαίνεται να έχει δίκιο! Πρόκειται για ένα ζευγάρι, το οποίο παρά τη διαφορά ύψους ενός μισού μέτρου (55,88 εκατοστά) που έχουν μεταξύ τους, παραμένουν τρελά ερωτευμένοι και σχεδιάζουν το μέλλον μαζί.

Ο λόγος για την 25χρονη Brooke Dostillio (με ύψος 1,52 μέτρα) και τον 24χρονο Dylan Painter (με ύψος 2,08 μέτρα), οι οποίοι σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Ντέλαγουερ, στο Νιούαρκ των ΗΠΑ και γνωρίστηκαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Bumble.

Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, oι δύο νέοι ταίριαξαν αμέσως και έγιναν ζευγάρι, παρά την τεράστια διαφορά που έχουν στο ύψος, η οποία δεν εμποδίζει κανέναν τους, αν και ο κόσμος συνήθως έχει άλλη άποψη.

«Είμαστε αρκετά συνηθισμένοι στη διαφορά ύψους μας. Είμαι τόσο κοντή, ώστε να είναι όλοι ψηλοί για μένα και ο Dylan είναι τόσο ψηλός που όλοι είναι κοντοί για αυτόν. Οπότε δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά» είπε χαρακτηριστικά η 25χρονη.

Η αμήχανη ερώτηση που δέχονται

«Είναι περισσότερο σοκ για τους άλλους όταν μας βλέπουν έξω» πρόσθεσε και σημείωσε ότι δέχεται πάντα μια αμήχανη ερώτηση, η οποία συνήθως αφορά τον τρόπο με τον οποίο κάνουν σεξ.

«Από τη στιγμή που δείχνουμε δημόσια τη σχέση μας, είναι λογικό να δεχτούμε τέτοιες ερωτήσεις. Όμως δεν θα εκθέσουμε την προσωπική μας ζωή» αναφέρει σε μια σειρά από βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok.

Μάλιστα, η Brooke αναφέρει για τον σύντροφο της, πως «μου αρέσει πολύ η διαφορά ύψους μας, είναι σίγουρα πολύ βολικό με ορισμένα πράγματα. Αν δεν μπορώ να φτάσω πράγματα στην κουζίνα ή πάνω από την ντουλάπα, μπορεί να τα πάρει και αν πέσει κάτι ή είναι κάτω από το κρεβάτι, είναι πιο εύκολο για μένα να το πάρω».

Επίσης, αποκάλυψε ότι μπορεί να μην έχουν προβλήματα στη ζωή τους, υπάρχουν όμως μερικοί περιορισμοί, όπως το φιλί. Παραδείγματος χάριν, όταν φιλιούνται, πρέπει είτε να κάθονται δίπλα – δίπλα, είτε εκείνος να σκύψει πάρα πολύ.

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήμουν με κάποιον με τόση διαφορά ύψους. Νιώθω τόσο άνετα με αυτό και δεν θα το άλλαζα με τίποτα», είπε η 25χρονη.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024