Τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης στον γεμάτο από κόσμο εμπορικότερο δρόμο της Κωνσταντινούπολης κατέγραψε πολίτης με την κάμερά του.
Ο δρόμος είναι γεμάτος κόσμο, όταν στο βάθος, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων, ακούγεται ένας μεγάλος κρότος και μία μπάλα φωτιάς απλώνεται στον ουρανό.
Η αγορά ήταν γεμάτη με κόσμο εκείνη την στιγμή με αποτέλεσμα οι πρώτες πληροφορίες να μιλούν για νεκρούς αλλά και για δεκάδες τραυματίες, όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα.
Ο κυβερνήτης της πόλης Ali Yerlikaya κάνει λόγο για νεκρούς σε ανάρτησή του στο twitter και χωρίς να αναφέρει αριθμό.
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στη διάσημη λεωφόρο Ιστικλάλ και στην πλατεία Ταξίμ.
Μεγάλος αριθμός πυροσβεστικών οχημάτων, αλλά και της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.