Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – Λάτσιο 3-0: Πάρτι της «Γιούβε» απέναντι στους «Λατσιάλι» (vid)

Γιουβέντους – Λάτσιο 3-0: Πάρτι της «Γιούβε» απέναντι στους «Λατσιάλι» (vid)

Η Γιουβέντους φιλοδώρησε με τρία γκολ τη Λάτσιο στο Τορίνο και έκλεισε τον πρώτο γύρο με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Νέα μεγάλη νίκη για τη Γιουβέντους, που έκανε πλάκα απέναντι στη Λάτσιο και με τα δύο γκολ του Κεν και αυτό του Μίλικ στο φινάλε, επικράτησε της ομάδας του Μαουρίτσιο Σάρι με 3-0 και ανέβηκε στους 31 βαθμούς και την τρίτη θέση της Serie A.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη στο αμυντικό κομμάτι, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να δημιουργήσουν και να απειλήσουν στο ελάχιστο την εστία του Βόιτσεχ Σέζνι. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, η Γιουβέντους ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, με τον Μόιζε Κεν να φεύγει στην αντεπίθεση και με λόμπα να κρεμάει τον εξερχόμενο Ιβάν Προβεντέλ για το 1-0.

Στο 54′ και πάλι ο Ιταλός επιθετικός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και μετά την απόκρουση του Προβεντέλ στο σουτ του Μίλικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «Λατσιάλι». Η Λάτσιο προπάθησε να μειώσει, ωστόσο στο 89′ ο Κιέζα έδωσε την ασίστ στον Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της «Μεγάλης Κυρίας».

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κουαδράδο, Γκάτι, Κόστιτς (64’ Κιέζα), Ραμπιό, Λοκατέλι (85’ Παρέδες), Φατζιόλι, Μίλικ, Κεν (62’ Ντι Μαρία).

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι (69’ Χίλα), Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Καζάλι, Άντερσον, Κατάλντι (58’ Λουίς Αλμπέρτο), Σάβιτς (78’ Μάρκος Αντόνιο), Μπάσιτς (58’ Βεσίνο), Ρομέρο (69’ Ρομέρο), Πέδρο.

Το αποτέλεσμα της 15ης αγωνιστικής

Έμπολι – Κρεμονέζε 2-0
Νάπολι – Ουντινέζε 3-2
Σαμπντόρια – Λέτσε 0-2
Μπολόνια – Σασουόλο 3-0
Αταλάντα – Ίντερ 2-3
Ρόμα – Τορίνο 1-1
Μόντσα – Σαλερνιτάνα 3-0
Βερόνα – Σπέτσια 1-2
Μίλαν – Φιορεντίνα 2-1
Γιουβέντους – Λάτσιο 3-0

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024