Αποβολή με δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά για τον Έρλινγκμαρκ στη Λεωφόρο – Με δέκα παίκτες από το 35′ ο Ατρόμητος
Μέσα σε πέντε λεπτά ο Μανούχος έδειξε δύο κίτρινες στον Έρλινγκμαρκ και ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες στη Λεωφόρο από το 35′.
Με παίκτη λιγότερο από το 35ο λεπτό του ματς συνεχίζει ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Ο Μανούχος έδειξε δύο κίτρινες μέσα σε πέντε λεπτά στον Έρλινγκμαρκ και έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες.
Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-4: Πάρτι των κίτρινων στους «Ζωσιμάδες»
Η πρώτη κάρτα δόθηκε για ένα φάουλ στον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή και η δεύτερη σε μαρκάρισμα στον Πέρεθ, επίσης στον χώρο του κέντρου.
Οι άνθρωποι από τον πάγκο του Ατρόμητου διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Μανούχου, η οποία δεν άλλαξε αφού ούτε το VAR είχε αντίθετη άποψη.
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442