Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς για πρεμιέρα με Τσιτσιπά: «Ξέρω ότι με περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, δίχως αμφιβολία»

Τζόκοβιτς για πρεμιέρα με Τσιτσιπά: «Ξέρω ότι με περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, δίχως αμφιβολία»

Για την πρεμιέρα του στο ATP Finals απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση αυτή ως ένα πολύ δύσκολο ματς.

Για 15η φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα συμμετάσχει στο στο Nitto ATP Finals και θέλει να γράψει ιστορία…

Σε περίπτωση που ο Σέρβος κατακτήσει το τρόπαιο θα φτάσει τις 6 κατακτήσεις και έτσι θα ισοφαρίσει τον πολυνίκη του συγκεκριμένου θεσμού, Ρότζερ Φέντερερ.

Στην πρεμιέρα του ο Νόλε στο τουρνουά θα αντιμετωπίσει ένα γνώριμο αντίπαλο του, τον Στέφανο Τσιτσίπα. Το τελευταίο ραντεβού των δυό τους ήταν πριν λίγο καιρό στο Paris Masters όπου είχε επικρατήσει στις λεπτομέρειες ο 35χρόνος τενίστας.

Ο Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο την Παρασκευή υποστήριξε πως τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Έλληνα τενίστα στην πρεμιέρα. Συγκεκριμένα είπε: «Τον έχω αντιμετωπίσει στα δύο τελευταία τουρνουά, στον τελικό της Αστάνα και στα ημιτελικά του Παρισιού. Και τα δύο ματς ήταν πολύ κλειστά, ειδικά αυτό στο Παρίσι. Ξέρω ότι με περιμένει ένα πολύ δύσκολο ματς, δίχως αμφιβολία.»

Παράλληλα μίλησε και για την εμπειρία που έχει στο Nitto ATP Finals ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου.  Όσα ανάφερε: «Δεν νιώθω νέος σαν τους περισσότερους αγωνιζόμενους εδώ. Έχε περάσει πολύς καιρός από την πρώτη μου παρουσία σε ATP Finals αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλή φόρμα. Ειδικά τους τελευταίους 4-5 μήνες. Κέρδισα το Wimbledon και τα περισσότερα indoor τουρνουά, πριν το ATP Finals.

Θα ήταν ένα τέλειο τέλος της σεζόν (η κατάκτηση του τροπαίου). Το κεράσι στην τούρτα, σίγουρα, αλλά είναι πολύ μακριά. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα. Πρέπει να παίξεις τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πρέπει να παίξεις λίγο πολύ με όλους σε αυτό το τουρνουά τουλάχιστον μία φορά, οπότε ανυπομονώ. Έχω εμπειρία σε αυτό το τουρνουά, σε αυτό το format, πολλές φορές και ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024