Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για άλλη μια βδομάδα, Παρασκευή σημαίνει SHOPFLIX FRIDAYS

Για άλλη μια βδομάδα, Παρασκευή σημαίνει SHOPFLIX FRIDAYS

18 μοναδικές προσφορές για 24 ώρες

Από τηλεοράσεις μέχρι αφυγραντήρες και από smartphone έως μηχανές εσπρέσο ήρθαν σε ασυναγώνιστες τιμές στη Shopflix Fridays.

Για 24ώρες το SHOPFLIX.gr αφού εξέτασε τις κορυφαίες αναζητήσεις, βρήκε τι ψάχνουν περισσότερο οι καταναλωτές και εξασφάλισε μοναδικές προσφορές σε 18 προϊόντα.

Και αυτή την εβδομάδα οι Shoplfix Fridays έρχονται με τιμές που θυμίζουν Black Friday. Και αν αυτές οι προσφορές σας τράβηξαν την προσοχή φανταστείτε πόσο δελεαστικές θα είναι στην Black Friday όπου για πρώτη φορά θα συμμετέχει φέτος η πλατφόρμα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις σημερινές προσφορές έχει ήδη ξεκινήσει και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και το SHOPFLIX.gr θα εξασφαλίσει να σας παραδοθούν έγκαιρα στην πόρτα σας, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και αν μάλιστα επιλέξετε περισσότερα από ένα προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA σου δίνει τη δυνατότητα να τα παραλάβεις όλα σε μια αποστολή

Για σήμερα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων θα είναι στη διάθεσή σου σε προνομιακές τιμές τα εξής:

Xiaomi Redmi Note 11 NFC 4GB 128GB Graphite Gray

 Το Xiaomi Redmi Note 11 είναι το Smartphone που ξεχωρίζει σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, πρόκειται για μία κομψή, λεπτή και ελαφριά συσκευή που θα σε διευκολύνει στην απαιτητική καθημερινότητά σου, με επίπεδο μίνιμαλ design υπέροχης αισθητικής που τραβάει την προσοχή.
Στη συνέχεια, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η οθόνη AMOLED 6.43 ιντσών FHD+ (ανάλυση 2400×1080), με ζωντανά, πλούσια χρώματα, ρυθμό ανανέωσης έως 90Hz για ομαλή εικόνα σε σκηνές δράσης και στο σκρολάρισμα, αλλά και χαμηλή μπλε ακτινοβολία.
Για την ακρίβεια, η ανάγνωση κειμένων είναι πιο ξεκούραστη παρά ποτέ (Reading Mode 3.0) ενώ, παράλληλα, θα σε εκπλήξει με την εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητά της ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε εξωτερικό χώρο κάτω από το έντονο φως του ήλιου (Sunlight Display).

Τηλεόραση Samsung Smart 55″ QLED QE55Q70BATXXH 4K

Τηλεόραση QE55Q70BATXXH της Samsung 55″ με ανάλυση Ultra HD 4Κ, πανίσχυρο επεξεργαστή Quantum Processor 4K και τέλεια εικόνα που δίνει πρωτοφανή θέαση με περισσότερο βάθος και πιο έντονες αντιθέσεις και ευρεία γκάμα χρωμάτων που ξεπερνάει κάθε σύγκριση με το Quantum Dot και Dual LED οπίσθιο φωτισμό. Με Motion Xcelerator Turbo+ για εκπληκτική απόδοση κίνησης σε σήματα έως 120Hz/ 4K.

Με εκπληκτική απόδοση κίνησης σε σήματα έως 120Hz/ 4K, μπορείτε να απολαύσετε μία gaming εμπειρία με ελαχιστοποιημένο input lag και χωρίς θόλωμα στην κίνηση.

Από 799€ θα τη βρείτε με έκπτωση 13% στα 699€

Καρέκλα Gaming Raptor Goro Δερματίνη Μαύρο

Κατασκευασμένη με σταθερά μπράτσα για ξεκούραστο gaming, αναπαυτικό κάθισμα αφρού και επένδυση PVC.

Η καρέκλα Raptor Goro περιλαμβάνει στιβαρή κατασκευή με μηχανισμό ανάκλισης και το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 200 κιλά.

Από 179€ θα τη βρείτε με έκπτωση 53% στα 85€

Καρέκλα Gaming Ultimet Κόκκινο / Μαύρο

H πολυθρόνα Gaming/Γραφείου ULTIMET ξεχωρίζει για την λειτουργικότητα και την άνεση, τις ώρες που είστε στον γραφείο ή μπροστά στον υπολογιστή σας.

Δύο αποσπώμενα ανατομικά μαξιλαράκια για το κεφάλι και την μέση δένουν στην πλάτη της καρέκλας με ιμάντες για μεγαλύτερη άνεση.
Με μεταλλικό σκελετό και υψηλής ποιότητας Nylon βάση.

Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενη πλάτη με δυνατότητα ανάκλησης έως και 180ο η οποία μπορεί να κλειδώσει σε διαφορετικές γωνίες κλίσεις.

Από 302,56€ θα τη βρείτε με έκπτωση 64% στα 110€

Καφετιέρα Espresso Cappuccino Turbotronic Tt-Cm22 19Bar Πίεσης με Αποσπώμενο Δοχείο 1.2lt Μαύρο

Με τη μηχανή Espresso Turbotronic Tt-Cm22 μπορείτε να φτιάχνετε και να απολαμβάνετε τον καπουτσίνο ή τον εσπρέσο σας όπως ακριβώς τον θέλετε στο σπίτι σας!

Το κομψό design της μηχανής ταιριάζει σε κάθε στιλ και χώρο.

Διαθέσιμη και σε κόκκινο χρώμα

Από 199€ θα τη βρείτε με έκπτωση 55% στα 89,50€

Αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q20L με Ιονιστή Λευκό

Ο αφυγραντήρας Kullhaus Alpha Q20L αποτελεί σημείο αναφοράς στην ποιότητα κατασκευής, την ικανότητα αφύγρανσης και την πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Στη «Λειτουργία ρύθμισης επιθυμητής υγρασίας» ρυθμίστε την σχετική υγρασία που επιθυμείτε, ιδανικά 50-55%. Ο αφυγραντήρας θα δουλέψει για όση ώρα χρειαστεί ώστε να επιτύχει τον στόχο.

Όταν η υγρασία πέσει στα επιθυμητά επίπεδα, ο συμπιεστής θα σταματήσει, ο ανεμιστήρας θα λειτουργήσει για περίπου 1 λεπτό στη χαμηλή σκάλα και ο αφυγραντήρας Kullhaus alpha Q20L θα μπει σε κατάσταση ύπνου για 15 λεπτά.

Από 387€ θα τον βρείτε με έκπτωση 25% στα 289€

Καλοριφέρ Λαδιού EWT EvoRad Bluetooth με 16 φέτες 2000W

Το νέο θερμαντικό σώμα του μέλλοντος, το EvoRad Bluetooth θυμίζει στην όψη καλοριφέρ λαδιού αλλά δεν είναι!

Πρόκειται για τη νέα πατέντα »Oil Free» της EWT, ως απάντηση στην σύγχρονη αναζήτηση για πιο οικολογικές λύσεις θέρμανσης, πιο αποτελεσματικές, με χαμηλότερη κατανάλωση.

Διαθέτει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους προθέρμανσης σε σύγκριση με ισοδύναμα καλοριφέρ λαδιού για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Το EvoRad Bluetooth διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας χώρου και θερμοστάτη υψηλής ακριβείας.

Από 237 € θα το βρείτε με έκπτωση 43% στα 135€

Θερμοπομπός Atlantic F125 Digital Τοίχου 2000W με Ηλεκτρονικό Θερμοστάτη 76.1×46.1cm

Ο θερμοπομπός Atlantic F125 Design διαθέτει 5 προεγκαταστημένα προγράμματα και ένα διαμορφώσιμο.

Ρυθμίστε εύκολα και γρήγορα τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι ή το γραφείο στην άνετη θερμοκρασία (Comfort) και στην οικονομική (Eco) όταν είστε εκτός.

Το μπροστινό πλαίσιο του θερμοπομπού θερμαίνεται γρήγορα και κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα, γεγονός που εξασφαλίζει άνετη λειτουργία.

Οι εκτεταμένες λειτουργίες, η ευκολία στη χρήση, η δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο και η δυνατότητα επιδαπέδιας χρήσης είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα του θερμοπομπού Atlantic F125.

Από 230€ θα το βρείτε με έκπτωση 44% στα 129€

Σκούπα Ρομπότ Rohnson Mamba RM-01 με Wi-Fi Black

Η σκούπα Mamba Robot Rm-01 της Rohnson, ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητα σου.

Είναι πανίσχυρη λόγω της υψηλής απορροφητικότητας 3000Pa και της νέας τεχνολογίας μπαταρία που προσφέρει έως 120’ αυτονομίας.

Διαθέτει ψηφιακό μοτέρ ιαπωνικής προέλευσης (NIDEC BLDC), τελευταίας τεχνολογίας laser (Lidar) με τεχνολογία LDS , 28 αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, υγιεινό σκούπισμα με HEPA 14 και αποστείρωση UV-C.

Από 359€ θα τη βρείτε με έκπτωση 19% στα 289€

Σκούπα Ρομπότ Sencor SRV 4200BK με Wi-Fi Μαύρο

Ισχυρό, κεντρικό σύστημα σκούπας καθαρισμού σε συνδυασμό με περιστροφική βούρτσα, ιδανικό και για το σκούπισμα χαλιών και σκληρών πατωμάτων.

Διαθέτει περιστροφικές πλαϊνές βούρτσες για τέλειο καθάρισμα στις γωνίες.

Συνδυάζει 4 προγράμματα για τον καθαρισμό μεγίστης περιοχής.

Από 299€ θα τη βρείτε με έκπτωση 27% στα 219€

Σιδερώστρα Philips GC221/98 για Σίδερο Ατμού Σπαστή

Η σιδερώστρα της εταιρείας Philips είναι κατάλληλη για σίδερο ατμού, με υφασμάτινο κάλυμμα και επιφάνεια ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες.

Διαθέτει αντιολισθητικά πόδια για να παραμένει σταθερή κατά τη χρήση.

Είναι πτυσσόμενη ώστε να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Από 125€ θα τη βρείτε με έκπτωση 64% στα 45€

Μύλοι Μπαχαρικών Cole & Mason Oslo Χειροκίνητοι Inox 18.5cm Σετ 2τμχ Ασημί

Τα νέα και συναρπαστικά συστατικά μαζί με υψηλής ποιότητας εργαλεία και αξεσουάρ κουζίνας μπορούν να μεταμορφώσουν τις εμπειρίες μαγειρικής και φαγητού!

Οι μύλοι μπαχαρικών Cole & Mason Oslo ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τον κομψό σχεδιασμό τους. Διαθέτουν ρυθμιζόμενο επίπεδο άλεσης και διάφανα μέρη για να διακρίνετε το περιεχόμενό τους.

Είναι εύκολοι στη χρήση και στο γέμισμά τους.

Ο μηχανισμός τους καλύπτεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Ο μύλος του πιπεριού διαθέτει μηχανισμό από ανθρακούχο χάλυβα, ενώ αυτός του αλατιού φέρει κεραμικό μηχανισμό. Καθαρίζονται με νωπό πανί.

Από 59,95 € θα τους βρείτε με έκπτωση 40% στα 35,95€

Ψηφιακό Παλμικό Οξύμετρο Homedics με Οθόνη OLED – PX-101-EEU Μπλε

Ψηφιακό Παλμικό Οξύμετρο Με Οθόνη LCD PX-101-EEU. Ιδανική λύση για για όλους εσάς που παρακολουθείτε τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα.

Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου (SpO2), τη συχνότητα των παλμών (PR), τον δείκτη διάχυσης (PI)τη ράβδο και την κυματομορφή αρτηριακής πίεσης.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα πρέπει να αναμένουμε 10 δευτερόλεπτα μετά τη σύνδεσή του για να έχουμε ακριβή αποτελέσματα.

 

Από 39,90€ θα το βρείτε με έκπτωση 55% στα 17,99€

Κατσαβίδι Tacklife SDH13DCB Μπαταρίας 1x2Ah

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι Tacklife SDH13DC είναι ένα εύχρηστο εργαλείο το οποίο ταιριάζει τέλεια στο χέρι σας για μεγαλύτερη άνεση κατά την εργασία.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικές εφαρμογές ακόμα και σε σκοτεινά σημεία χάρη στα 4 φώτα LED που διαθέτει.

Από 39,90€ με έκπτωση 50% στα 19,90€

Βαλίτσα Μεσαία Camboya Roll Road 68x48x27cm Μαύρο

Αυτό που πραγματικά θα σας κάνει να θυμάστε ένα ταξίδι δεν είναι τα αναμνηστικά, είναι όλες οι περιπέτειες που θα πάρετε αποθηκευμένες στη Roll Road βαλίτσα σας.

Οι βαλίτσες από τη συλλογή Camboya έχουν εσωτερικό μεγάλης χωρητικότητας με θήκες και τσέπες για να μεταφέρετε τις αποσκευές σας καλά οργανωμένες.

Επιπλέον, για να ταξιδεύετε άνετα και η βαλίτσα σας να είναι ασφαλής, διαθέτει τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς πολλαπλών κατευθύνσεων και κλείσιμο με πλευρικό συνδυασμό. Ξεκινήστε και μην ξεχάσετε να φέρετε τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις από τα ταξίδια σας.

Διαθέσιμες σε χρυσό και σε ροζ χρώμα

Από 169 € θα τις βρείτε με έκπτωση 50% στα 84,50€

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024