Λανθασμένη ανάρτηση ανάκλησης απέσυρε ο ΕΟΦ. Η λανθασμένη ανάρτηση αφορά το συμπλήρωμα διατροφής με την ονομασία DUCRAY ANACAPS EXPERT (της εταιρείας PIERRE FABRE MEDICAMENT).
Η ανακοίνωση του Οργανισμού αναφέρει: «Σε συνέχεια δημοσιεύματων που αναφέρονται στην ανάκληση του προϊόντος DUCRAY ANACAPS EXPERT, σας γνωστοποιούμε ότι στο εν λόγω προϊόν δεν περιέχεται η ουσία αιθυλενοξείδιο όπως λανθασμένως αναφέρεται στην ανάρτηση του ΕΟΦ με αριθμό πρωτοκόλλου 117971 9/11/2022.
Σε συνέχει της εν λόγω παρανόησης, ο ΕΟΦ έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες για την ανάκληση της λανθασμένης ανάρτησης και την αντικατάστασή της με την ορθή.
Η εν λόγω αντικατάσταση θα πραγματοποιηθεί έως τη Δευτέρα 14/11/2022».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων