Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τι είπε ο Μίτσελ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Μίτσελ μίλησε για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, τη νίκη επί του Λεβαδειακού. αλλά και για την εμφάνιση του Θανάση Ανδρούτσου…

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Ο Μίτσελ μετά τη νίκη επί των Βοιωτών, αναφέρθηκε στο ματς με την Ένωση που ακολουθεί και είναι το τελευταίο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ στο Κατάρ και τόνισε ότι θα είναι μια σκληρή μάχη, όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να βγει νικητής.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ μίλησε και για τον Θανάση Ανδρούτσο και το γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε:

Για το ματς: «Πραγματικά μείναμε μόνο στο 1-0. Φάνηκε ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες. Κερδίσαμε δίκαια, αλλά με ένα σκορ μικρό».

Για τον Ανδρούτσο: «Ο Ανδρούτσος μας βοήθησε πολύ καλά. Προπονείται καλά με την β’ ομάδα. Πιστεύουμε σε εκείνον. Σήμερα είχαμε έξι έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα και αυτό δείχνει ότι πιστεύουμε στους Έλληνες».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα μαζί μας. Ξέρουμε ότι μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Για την Κυριακή προετοιμάζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μία σκληρή μάχη που θα δώσουμε και θέλουμε να την κερδίσουμε και μαζί τους θα τα καταφέρουμε».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024