Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: «Δέχθηκα 2 ισχυρές γροθιές στο κεφάλι»

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: «Δέχθηκα 2 ισχυρές γροθιές στο κεφάλι»

Αποκλειστικά στο in.gr, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Νίκος Χρυσοβερίδης μίλησε για την επίθεση από άγνωστο που δέχθηκε κατά την διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης. Καταδικάζει την επίθεση ο Δήμος,

«Με πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας στο φουαγιέ και με ρώτησε αν είμαι στη λίστα των καλεσμένων της εκδήλωσης» μας είπε ο Νίκος Χρυσοβερίδης και πρόσθεσε: «Όταν απάντησα πως είμαι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και Πρόεδρος του κτηνιατρικού συλλόγου Αττικής, μου έριξε δυο πολύ δυνατές γροθιές στο κεφάλι και εξαφανίστηκε. Έκανα μήνυση κατ΄αγνώστων και αναμένω πλέον την δικαιοσύνη».

Ο Νίκος Χρυσοβερίδης σύμφωνα με όσα μας είπε είναι καλά στην υγεία του.

Το περιστατικό έγινε με αφορμή την χθεσινή φιλοζωική εκδήλωση στο Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Το περιστατικό ξυλοδαρμού όπως καταγγέλλει ο κ. Χρυσοβερίδης, καταδίκασε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αποτροπιασμό προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Φαλήρου Νίκος Χρυσοβερίδης κατά την διάρκεια της χθεσινής φιλοζωικής εκδήλωσης στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου  Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Δημοτική Αρχή της Πόλης καταδικάζουν απόλυτα και απερίφραστα το επεισόδιο, καθώς πρόκειται για περιστατικό απεχθές, απαράδεκτο και πρωτοφανές και απαιτούμε την άμεση απόδοση των ευθυνών και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Ως Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξαντλήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες Αρχές, υποστηρίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τo έργο τους, καθώς οι ακραίες αυτές καταστάσεις δεν αρμόζουν και δεν χωρούν στην πόλη μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζοντας την ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024