Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θύρα 7: «Η απόφαση για απαγόρευση δεν επηρεάζει την παρουσία μας στη Λιβαδειά» (pic)

Θύρα 7: «Η απόφαση για απαγόρευση δεν επηρεάζει την παρουσία μας στη Λιβαδειά» (pic)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση και όχι η μεμονωμένη και ως εκ τούτου θα βρίσκονται κανονικά αύριο στη Λιβαδειά.

Μήνυμα στα social media, με το οποίο ξεκαθαρίζουν ότι η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης που αποφάσισε η αστυνομία δεν επηρεάζει την παρουσία τους στο γήπεδο της Λιβαδειάς ανέβασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, η αυριανή απαγόρευση αφορά στην οργανωμένη μετακίνηση και όχι στην μεμονωμένη και δεν επηρεάζει την παρουσία τους στον αυριανό αγώνα στην Λιβαδειά.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

«Θα είμαστε κανονικά στη Λιβαδειά αύριο. Έχουμε δώσει ήδη 1.500 εισιτήρια και θα είμαστε χιλιάδες αφού συνεχώς παίρνουμε και άλλα εισιτήρια», αναφέρει η Θύρα 7.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι θα ανοίξουν όλες οι θύρες του γηπέδου, ενώ εισιτήρια για τους φίλους του Ολυμπιακού θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα. Από τις 09.00 έως 18.00 από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), αλλά και από τις 10.00 έως 14.00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το μήνυμα της «Θύρας 7»:

«Η ενημέρωση για την αυριανή απαγόρευση που βγήκε σε όλα τα σάιτ, αφορά στην οργανωμένη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ και όχι στην ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ!

Είναι κάτι που ισχύει για όλα τα αθλητικά γεγονότα, εδώ και καιρό και ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καθόλου την παρουσία μας στον αυριανό αγώνα στην Λιβαδειά!

Ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα η απαγόρευση αποσκοπεί στο να αναχαιτιστεί η ΟΡΜΗ του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ειδικά μετά την κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ που υπέστη η ομάδα μας στο ντέρμπι!

Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Λιβαδειά αύριο. Έχουμε δώσει ήδη 1.500 εισιτήρια και θα είμαστε χιλιάδες αφού συνεχώς παίρνουμε και άλλα εισιτήρια».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024