Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρντιου: «Μόνο ο κόσμος μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα»

Πάρντιου: «Μόνο ο κόσμος μπορεί να δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα»

Ο Άλαν Πάρντιου σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αλλά και για την απογοήτευση που έχει ο κόσμος.

Ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου μίλησε στην κάμερα της Nova, για την εικόνα που έχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εκτέλεση των φάσεων. Μάλιστα στο κομμάτι της πίεση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση, πιστεύοντας πως έπαιξε σημαντικό ρόλο που ήρθε η ομάδα του ισόπαλη.

«Η ομάδα νιώθει τρομερή πίεση κι αυτή μας επηρέασε στο τελευταίο παιχνίδι. Προφανώς χρειαζόμαστε βελτίωση. Πρέπει όμως να ηρεμήσουμε και να έχουμε καθαρό το μυαλό μας.

Διαβάστε επίσης: Α1 Γυναικών μπάσκετ: Αλλαγή έδρας και ώρας του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο επιθετικός πρέπει να ελέγχει την έντασή του τη στιγμή της εκτέλεσης. Δεν πρέπει να έχουμε τη λογική ότι πρέπει να νικήσουμε με το ζόρι, αλλά να πιέσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο του Άρη, ζητώντας του να στηρίξει την ομάδα, καθώς μόνο αυτοί μπορούν να της δώσουν αυτοπεποίθηση.

«Ξέρω ότι είναι απογοητευμένοι γιατί βλέπουν την ομάδα τους να κυριαρχεί αλλά να μην κερδίζει. Αντιλαμβάνονται το συναίσθημά τους. Τους παρακαλώ όμως να μας δώσουν 60-70 λεπτά. Να γεμίσουν το γήπεδο και να είναι θετικοί δίνοντας ώθηση στην ομάδα. Χωρίς αρνητικότητα αλλά με υπομονή. Μόνο αυτοί μπορούν να δώσουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα»

Τέλος αναφέρθηκε και στην αναίτια επίθεση που δέχθηκαν οι φίλαθλοι των «κίτρινων» από τα ΜΑΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Θέλω να εκφράσω τη στήριξή μου γιατί έμαθα ότι δέχθηκαν αναίτια επίθεση μετά το παιχνίδι του Σαββάτου κι αυτό είναι λυπηρό».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024